«

»

velj. 12

Adele

Adele još uvijek strpljivo čeka svoj domek :) nježna ljepotica, koja je na prvu plaha i treba vremena da ulije povjerenja u vas, ali izuzetno draga maca <3pročitajte njenu priču u nastavku i budite njen sretan kraj!

Adele je cjepljena, sterilizirana, zdrava, vesela i mlada maca!

Svi zainteresirani javite se u inbox ili na udrugasklonistedobrote@gmail.cpm

_ _ _ _ _ _ _ 

 

 

Haj društvo! Ja sam malena Adele, a kad poraste bit ću pjevačica…:)
Šalu na stranu…:) Možda baš i neću biti poznata ko moja imenjakinja, ali to i nije toliko važno. Važno je da me upozna svekolika publika ovdje. Znači Vi dragi moji…Pa, tko sam ja?

Ja sam vam jedno malo biće koje nije bilo poželjno. Nikako. Rođena sam na moru. Aha. Pa nisam ja bilo tko.
Uglavnom to mjesto gdje sam rođena, to vam je zapravo jedno onak fensi , turističko mjesto. I kad je sezona, onda vam mi ničije mace profitiramo , jer nas više-manje hrane i turisti i domaći. No, kad sezona završi……

Tu je započela moja priča i moja sreća u nesreći. Inače, moja mama vam je isto došla samnom, ali ona je na drugom smještaju. Mama se pokušala brinuti za mene što je bolje znala i umjela, ali nije mogla protiv dvonošca, jer mu je slijepo vjerovala. Zato sam vam ja sad na oprezu i treba mi malo vremena da vas prihvatim.

Dakle, taj dvonožac kojem je moja mamica slijepo vjerovala, stavio nas je u drveni sanduk i potopio u našem lijepom moru. I ovdje počinje moja i mamina sreća. Na nas je naletio Čovjek , izvukao nas iz mora i pomogao nam. Nije mu bilo važno ništa drugo osim pomoći meni i mami. Hvala ti dragi čovječe. To mi daje nadu da nisu svi dvonošci isti. Ma ja već sad znam da nisu svi isti,jer sad mi je lijepo i na toplom sam i imam društvo. 😉 I znate što? Ti ljudi me vole. A ja sam polako počela sanjariti da ću jednom, u budućnosti naći svoj zauvijek. O tome svi pričaju tu u ovom domu gdje sam voljena.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Adele je prošla pakao. Zajedno sa svojom mamom, prošla je ono što niti jedno biće nebi smjelo . Trebala je skončati u našem plavom Jadranu, živa utopljena. Zajedno sa svojom mamom. iskreno se zahvaljujemo Čovjeku koji to nije dozvolio.

Adele danas uživa u sigurnosti svog privremenog smještaja i traži ono što traže sve mace na našoj skrbi. Svoj zauvijek. Malena je na prvu plaha, no samo joj treba dati vremena.

Nakon svega što je prošla, vrijeme je najmanje što joj možemo dati.
Ako želite udomiti ovu slatkicu, javite nam na udrugasklonistedobrote@gmail.com

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>