«

»

velj. 12

Arwen

VELIKA VIJEST – leukemičarka Arwen, mali miš :)TRAŽI DOM!

Ooo da, potpuno je spremna! Terapija je trajala dva mjeseca da je u potpunosti izlječimo, ugojimo, sredimo, steriliziramo i izvadimo pokvareni zub :)ooo da, sve je to naša Arwen sredila!

Da, Arwen ima leukemiju, ali to trenutno nimalo ne utječe na njen način života. Arwen je izuzetno vesela maca, puna energije, obožava ganjati loptice, penjati se po grebalici, juriti po stanu, vrlo je znatiželjna maca i ne boji se ničega :)

Jako se brzo prilagođava na nove prostore, zapravo ponaša se kao mali mačić 😀

Arwen je stara oko godinu dana, sad je zdrava, sterilizirana, nekoliko puta tretirana od parazita i traži samo svoj zauvijek dom!

Arwen je FeLV pozitivna. Što to znači?

To znači da Arwen ima mačju leukemiju, jedan virus koji je dosta rasprostranjen kod nas i nažalost sve više uličnih mačaka ga ima.

Prenosi se dubokim krvavim ugrizom (isto kao i mačja sida) i učestalim lizanjem mica (odnosno virus se nalazi i u izlučevinama).

Što bi značilo da bi bilo idealno da je Arwen jedina kućna maca, ali ako imate neku asocijalnu mačku, neće biti problem ako su zajedno, a bilo bi još bolje ako je ona cijepljena protiv leukemije (da, postoji i cjepivo).

Što FeLV znači za Arwen?

Znači da će teže podnositi neke infekcije bilo virusne, bakterijske ili gljivične odnosno biti će sklonija tim infekcijama i teže će se oporavljati od njih. Također znači da jednog dana kad leukemija uzme svoje pod ruku, Arwen neće biti spasa i jedini izlaz (humani) će biti eutanazija.

NO to ne znači da Arwen ne može živjeti lijepo, to ne znači da Arwen ne zaslužuje živjeti. Arwen može godinama uživati sa svojim Čovjekom u svojem Zauvijek domu, bez ijednog simptoma bolesti.

Pružite Arwen priliku i udomite macu sa leukemijom:)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>