«

»

velj. 12

Frajlica

FRAJLICA TRAŽI DOM!

Ovo je Frajlica. Ova maca zaslužuje bolje sutra. Kao što vidite, to je maca na koju je pucano. Tko je pucao? Ne znamo. Zašto je pucao? Iz razbibrige, zato što ne voli mace, zato što mu je/ joj bilo dosadno? Ne znamo. Jel kažnjen za to? Nije. Prošao je bez ikakve kazne. Zašto? Jer društvo, svi mi, nije reagiralo na vrijeme. Zakazali smo.

Srećom, imamo mogućnost poporaviti ovo. Imamo mogućnost pokazati Frajlici da nisu svi isti. Krenuvši od Petre koja ju je uzela, krenuvši od svih vas koji će te se odlučiti pomoći joj.

Frajli je zaigrana, ali ako nitko nije za igru – igra se sama s bilo čim kaj nađe. Malo ima ‘šefica’ crtu prema drugim mačkama,stalno bi se hrvala, igrala lovice s njima pa traži aktivnu družicu! Iako najbolje bi joj pasalo da je sama, onda je i maznija. Voli se puno maziti, češkati, ali ne i nosati u krilu.

Ne radi nikakvu štetu po stanu, ne mjauče, ne zanima ju pretjerano vanjski svijet, malo poprati na prozoru/balkonu što ima novog, ali ne nasjeda satima. Dobra je po noći ako spava u krevetu, jer doslovce spava i ne skače po glavi 😉

Rođena je negdje u 1. mjesecu 2016. godine, sterilizirana, tretirana protiv parazita, zdrava i naučena na pijesak, a uskoro će biti i cjepljena.

Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Udomite Frajlicu! :)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>