«

»

lip. 23

Gwen

Gwen traži dom :) prošla je svašta, probali smo joj pomoći, prošli su već mjeseci i vrijeme je da se Gwen skrasi negdje, zauvijek :)

Izuzetna je maca, vrlo specifična, nije baš suviše druželjubiva, no tko zna? Jednom kad nađe svoje ljude možda će njima odavati i više pažnje :)pomazi se, poigra se i nije prezahtjevna.

Sterilizirana je, cjepljena i redovito tretirana protiv nametnika i živi isključivo unutra u kući. Naučena je na pijesak i drvene pelete.

Ako želite udomiti Gwen javite nam se na udrugasklonistedobrote@gmail.com, ona vas čeka!


_ _ _ _ _ _ _Nažalost nogu nismo uspjeli spasiti. Unatoč operacijama, fizikalnoj terapiji, odlascima veterinaru, živac je nepovratno oštećen, a kosti se ne mogu složiti na način da bi bile ravne. Složeno je najbolje što je moguće, skinuta je udlaga (ovo crveno sa slike) i za sad je okej.

Ako se Gwen neće stvarati natisci i rane, nećemo amputirati nogicu jer za sad nema ni potrebe.

Hvala svima koji su nam pomogli financijski iako nismo uspjeli u potpunosti, barem smo pokušali i barem smo odgodili amputaciju (prije su joj se stvarale rane). Sve ćemo popratiti sa slikama njene nogice tako da vidite kako to sad izgleda.

Posebno hvala Kristini koja je podmirila njenu cijelu operaciju u iznosu od 1000 kn i stalno pitala i brinula o njoj <3 :) odmah nam je lakše kad imamo takve ljude uz sebe.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _

 

Gwen nam je bila kod veterinara. Nažalost, vijesti koje smo dobili nisu dobre. Ona mora opet na operaciju, a termin joj je zakazan za 17.3. Naime, došlo je do puknuća na mjestu gdje joj je noga operirana, tj.gdje su naši veterinari radili osteosintezu, sve je dosta oteklo i morati će se ponoviti operacija.
Dobra vijest je da Gwen ima izuzetno dobar apetit (nešto se i udebljala), živahna je i stoički podnosi sve tretmane koje joj priušte njen striček i teta čuvalica.
Nismo uspjeli sakupiti novac ni za prvu operaciju, a eto, nju čeka i druga. Zato vas molimo ako na bilo koji način možete pomoći, pomognite. Možda će neki reći, pa zašto noga nije jednostavno amputirana, mace s tri noge funkcioniraju isto kao i one s četiri, to su nepotrebni troškovi, ona prolazi novu operaciju bez veze, no mi tako ne mislimo. Zašto? Zato što koliko god mi znamo da su mice tronožice jednakih sposobnosti ko i mice s četiri noge (znamo jer Tom, Lina, Devi su mace koje su kod nas i svakodnevno se s njima družimo),da su jednako drage, posebne, jednako vole, ostaje činjenica da potencijalni udomitelji za takve vrlo, vrlo rijetko, ili čak nikad, ne pitaju. Zašto je tome tako, e to ne znamo.
Upravo iz tog razloga čim se kod Gwen otvorila i mala, mala šansa da se nogica može spasiti nismo ni trenutka razmišljali unatoč tome što je to skupo bez obzira na ogromne popuste koje nam daju naši veterinari i na kojima smo im neizmjerno zahvalni.
Gwen je posebna maca. Na ulici je prošla svašta, ulica je ostavila traga na njoj, ona se još uvijek leca na dodir,zatvara oči, jer vjerojatno očekuje udarac, a ne maženje.
Sigurni smo da će netko prepoznati da je to maca baš za njega, pa čak i ako na kraju svega ona ostane bez noge. No, njeni veterinari i teta čuvalica će dati sve od sebe da se to ipak ne dogodi.
Ako možete pomoći, uplatite koju kunu za Gwen na naš žiro račun:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
SWIFT(bic): PBZGHR2X
OPIS:Gwen

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>