«

»

lip. 12

Lila

Tigrići primaju rezervacije!
Kad smo žicali zamjenske mame za Unimerce, naišli smo na jedno dvorište sa velikim srcem, ali ogromnim nedostatkom financija za kastracije. Teti su mace dolutale, ona ih je hranila, ali nije mogla izdvojiti ogroman novac za kastraciju 5 ženki.
Kako je bez obzira što je imala hrpu mačića na dvorištu, bez ikakvih prigovora uzela i Unimerce (koje sad te mame hrane) odlučili smo pomoći i sa kastracijama i sa udomljavanjem ovih mačića.
Prvo ćemo vam predstaviti leglo No. 1 od drage mlade mame tigrice koja je uz ovaj trojac odhranila (i još hrani) i dvoje unimeraca.
Prva znatiželjna, brza i skroz draga tigrica je Lila, dok je čupavi, malo usporenijeg karaktera, u sredini dečkić Lan :) Najmanja, najslađa i kao šećer na kraju je ljepotica Lira!
Mačići su potpuno socijalizirani, obožavaju se maziti s ljudima, a imali su kontakt i s drugim macama i psima. U nove domove dolaze očišćeni od parazita, zdravi, cjepljeni jednom na zarazne bolesti i naučeni na pijesak.
Od udomitelja očekujemo da ZNA što znači malo mače u kući – to je doslovno malo dijete u kući ilitiga: nemoj, ne na stol, ne po zavjesi, ne u cvijeću, tu se piški, di si sad, ne grebati, zašto grizeš! I da ne nastavljamo niz! To su mali tigrovi koje treba naučiri reda, što se smije, a što ne :)
Ako želite da vam maca SPAVA u krilu i ne miće se sa kreveta, udomite Linu, Agathu ili Bucku, neke mirnije i starije mace, ili nabavite plišanca.
Molimo samo ozbiljne udomitelje da se jave u inbox ako su zainteresirani za udomljavanje!
Mačići su rođeni oko 24.04.2016. i u nove domove mogu krajem 6. mjeseca

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather Razmislite o udomljavanju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>