«

»

velj. 12

Mao

Kažu da je svaka trikolor maca posebna, a za mene, takvu posebnu, još upita bilo nije. Dobro, istina je da se nisam baš nešto promovirala, reklamirala, ukazivala vam na sebe, pa sam odlučila da tihi marketing ne prolazi. Odlučila sam da moram biti glasnija..:) Zovem se Mao, mlada sam, u petak imam zakazanu tu neku sterilizaciju i onda mogu u novi dom. Moja je priča započela kod kontejnera. Nije baš fensi, a? Je, tamo je mene i sestru skipao naš čovjek. Snalazile smo se nas dvije kako smo znale, kod pekare bi često molile malo hrane, spavale smo u jednoj rupi prepunoj smeća, ali bile smo žive, bile smo zajedno i to nam je bilo najvažnije. Mnogo je ljudi prolazilo, malo njih je stalo . Jedan je dan došla neka ljudica s pravom mačjom hranom. Omastile smo brk itekako. No, kako smo se bojale ljudi, nismo se baš dale dirati. Onda je ta ljudica zvala neku drugu ljudicu, ona je došla s nekom kutijom, mi smo malo bježale, malo grebale, ali ova se nije dala. Jedan, dva, tri i završile smo kod stričeka čuvalice. Trebalo nam je vremena da se smirimo, steknemo povjerenja, ali nemojte nam ništa zamjeriti. Cesta je učinila svoje. Ako misliš da sam ja baš maca za tebe, javi se ovim tetama i one će ti rado ispričati sve što te zanima.

Mao nam se prekrasno oporavila i pretvorila u pravu ljepoticu. U petak ima zakazan termin za sterilizaciju i onda je potpuno spremna za svoj novi dom. Na prvu malo plaha, ali s obzirom da je zajedno sa sestrom odbačena i nije imala neki kontakt s ljudima, nije ni čudno. Treba joj dati samo malo vremena da se opusti i upozna vas. Mlada je cura, stara nekih sedam mjeseci. Ukoliko ste zainteresirani za udomljavanje Mao javite nam se u inbox! Hvala!

 

 
facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>