«

»

lip. 22

Mrs. Bucka

Nakon tretmana protiv gljiva, nakon antibiotika i vitamina, Bucka nam je postala druga maca, a dobila je i na kilažu (nepotrebno :D). Prvo je bila “sredozemna medvjedica” zbog svojih proporcija 😛 no otkako je promjenila smještaj, odabrala je potpuno novi identitet, promjenila frizuru, nabacila koju kilu gore i od sad je “špijun”.

Bili vi na wc-u, kupaonici ili kuhinji, eto nje viri iza ugla i špijunira vaš slijedeći pokret 😉 najviše je uznemirena kad se isprazni zdjelica, pa vas onda vodi po tragovima gdje, kako i zašto, samo da što prije riješi slučaj!

Ona je starija maca, 5+ godina, sterilizirana, tretirana protiv parazita i cjepljena. Naučena je na pijesak i život u kući/stanu bez izlazaka van i u takve uvjete se i udomljava. Naučena je na druge mace i pse i sa svima se dobro slaže.

Bucka se voli i pomaziti i počuvati, a vjerujte nam voli se i igrati :)

Ako želite jednu posebnu macu, nezahtjevnu, a opet društvenu Bucka je za vas!

_ _ _ _ _ _

Upoznajte Bucku, novog člana naše velike obitelji. Već je tjedan dana na našoj skrbi, ali uz puno toga što vam moramo pokazati (objaviti) Bucka je tek sad došla na red iako nije bila ni malo raspoložena za fotkanje :)

Ovo je maca koju smo preuzeli od jedne žene koja je nažalost oboljela od raka i nije uspjela udomiti svoju macu do dana kad je morala u bolnicu. Rastanak je bio težak, ali opet lakši kad je znala da će biti na sigurnom.

Kad smo preuzeli Bucku, rečeno nam je da je stara oko 5 godina, pokupljena je sa ulice, sterilizirana i velika mazica. No Bucka je imala jako lošu dlaku, vjerojatno su gljivice u pitanju, a o usnoj šupljini i zubima da ne govorimo :( ili Bucka nema 5 godina ili je jako bolesna.

Za početak smo krenuli sa tretiranjem gljiva, dizanjem imuniteta i kurom antibiotika. Bucka će uskoro na kontrolu i dogovor za daljnje liječenje.

Ali ona je doista jedna draga i premazna maca i zaslužuje samo najbolje.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>