«

»

velj. 17

NAGRADNA IGRA ZA DJECU 🐈

NAGRADNA IGRA ZA DJECU 🐈

Čujte i počujte! Danas je Svjetski dan mačaka, a mi smo vas povodom toga odlučili malo zabaviti, a u konačnici i nagraditi. Da budemo precizniji, ovog puta želimo pozvati svu dječicu koja vole mica mace i vole crtati da nam se priključe ovoj igri :)

Molimo mame i tate da crteže pošalju najkasnije do 10.03. na udrugasklonistedobrote@gmail.com, a naš mačko žiri će 17.03. objaviti pobjednika :) molimo u mailu navedite ime i starost djeteta te mjesto iz kojeg nam šaljete rad :) hvala!

Notice

Tema crteža je: Maca kao član obitelji :)

Sve crteže objaviti ćemo na našoj stranici u jednom albumu. Cilj je potaknuti djecu na empatiju prema macama, a usput se dobro zabaviti :)28056002_1922336077797720_6957853147887044015_n

Crtež našeg malog/e pobjednika/ce biti će stavljen na naslovnicu na mjesec dana :) osim toga, svi koji sudjeluju dobiti će mali poklon iznenađenja!

Zato – svi na crtanje 🐈 :))

Molimo samo da crteži budu vodoravni (landscape, a ne u portraitu)

 

Sve dosad pristigle crteže možete vidjeti u albumu na facebook-u :) Hvala što nam ih šaljete! 

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather Razmislite o udomljavanju!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>