«

»

velj. 12

Pool

Whooo narode ! Pogledajte vi ovaj moj prekrasan batak! Doktori su napravili jako dobar posao i ja vam sad hodam. Normalno! Dobro se oporavljam, dobro jedem, što se vidi iz priloženog, mažen sam i pažen. Spominju još jednu operaciju…neku kastraciju i oko ..E sad, ja vam se u to baš ne razumijem, ali načuo sam da sam dužan još za ovu prvu operaciju. Pa sad…Ako bi mogli pomoći da to nekako podmirim, pa da čistog obraza idem na drugu, bio bih vam zahvalan..:) U međuvremenu još ću se malo oporavljat.

Pool zaista dobro napreduje. Osteosinteza napravljena na stražnjoj nozi, omogućila mu je da normalno hoda. Kad se sjetimo kakav je nađen, prođe nas jeza. No sve to je danas iza njega. Kao što znate, a može se vidjeti i na fotografiji, Pool ima problema s okom, pa mora na korekciju očnog kapka + naravno kastracija. Pool je od nepovjerljivog, plahog mačka, postao velika maza i pravi mačak krevetar…:)
Ukoliko nam možete pomoći oko podmirivanja njegovog duga kod veterinara uplatite koju kunu na naš žiro račun. Svaka kuna nam je itekako bitna! Hvala u njegovo ime..:)

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

POOL – SPAŠEN SA ULICE

Pronađen je kod čakovečkih bazena gdje je pokušavao pronaći hrane i ruku za pomaziti se. Sve što je dobio je šic mic, sve dok ga nisu ugledale jedne oči. Prebačen je kod veterinara gdje je ustanovljeno zapravo da je u užasnom stanju :(

Pool je mladi nekastrirani mačak koji je nekad bio nečiji, ali je taj netko odlučio ne brinuti o životinji, a nakon što ga je zapustio, bilo je lakše izbaciti ga vanka nego riješiti problem.

Tako je k nama došao sav u ranama, s gnojnim očima, sa užasnom i gnojnom upalom uha, izuzetno mršav :( i sa starom frakturom nogice koja mu sad radi probleme..IMG_4884

Prvo je bio na infuzijama kod veterinara, testiran je na FIV/FeLV – negativan, a sad je otpušten doma na kućnu njegu i debljanje :)

I dalje izgleda očajno, ali iz dana u dan te košćice se povlače i uskoro će tu biti (mala) škembica :)

Pool ima nepodmirenih troškova iza sebe pa vas molimo za pomoć:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: POOL

Također dobrodošle su i donacije hrane za njega :)

P.S. ako imaš prostora i želim ga paziti, maziti, terapirati javi nam se u INBOX! Mi smo za njega trenutno mogli osigurati samo kavez, ipak je bolja opcija nego nemilosrdna ulica, no naravno, samo kratkoročno.

 

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>