«

»

velj. 12

Syl

Ej narode !
Uh, unatrag nekoliko dana bila vam je prava frka i panika glede mog smještaja. Naime, moja braća našla su nove tete, a za mene se nitko nije javljao. Zašto ? Teško mi je objasniti to. A najsitnija sam! Sad me uzela neka teta , koja već ima puno mačaka, pa mi je malo stresno. Te njene mace su dosadne. Stalno me njuškaju i muvaju se oko mene. Bila sam toliko u stresu prvi dan da sam popiškila tetu. Jednostavno, nisam izdržala do one kutije koju mi je htjela pokazati. Uh, sori teta ! Inače ja znam na wc i sve mi je to normalno. Al kad mi ovi tvoji nisu dali disati!
Kako god, polako se smirujem, mazim se i počela sam jesti. Volim jesti..:)
A, jel vi znate moju priču? Naime, nije baš nešto. Mislim, meni nije bilo namjenjeno živjeti. Mene je moj čovjek htio ubiti. Znam, zvuči grozno, ali to je živa istina. Braću i mene bacio je u kantu za smeće. Bili smo prljavi, ljepljivi, bilo nam je vruće u toj kanti. Vjerujte, bilo nas je toliko srah. E ono je bio pravi stres. Polako smo se pozdravljali sa životom, jer tko bi htio tri musava, obična mačića? Ni u najluđim snovima nisam mislila da će nas netko spasiti. Ali je! Naša nas je prijašnja teta prihvatila takve jadne, prepune buha , parazita, preplašene. Sredila nas je, podigla na noge i učinila sve što je bilo u njenoj moći da se udomimo. Nažalost, do sad nitko nije pitao za mene i braću. Teta nas je morala predati drugim tetama i ovo je prvi puta u životu da smo razdvojeni.
Malo mi fale moja braća, ali polako se privikavam na novu tetu i njene dooosadneee mace. Potpuno sam spremna za svoj zauvijek dom. Svi tu pričaju o tom nekom zauvijek domu, kako je to super i kako u tom domu imaš samo svoje ljude. Mislim da sam zavrijedila to. Zar ne?

Sly je rođena 26.06.2016., sterilizirana i zdrava. Na početku plaha, pa joj treba dati prostora i vremena da se opusti, no tada se počinje maziti. Vrlo je sitna za svoje mjesece. Prava mala curica. Ako ste zainteresirani za nju, javite nam se!

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>