↑ Return to Tko smo i što radimo?

Aukcije

 

Već dulje vrijeme na jedan vrlo za vas zanimljiv način prikupljamo donacije za pokrivanje veterinarskih troškova. Na facebook-u smo pokrenuli grupu AUKCIJE UDRUGE “SKLONIŠTE DOBROTE” gdje svakih nekoliko tjedana volonteri pripremaju KRUGOVE aukcije. O čemu se radi?

Vrlo je jednostavno. Svaki krug traje određeno vrijeme, a sve dok traje vi licitacijom možete osvojiti predmet. Kada krug završi, zadnja licitacija, bid koji je ujedno i najveća ponuda kupuje predmet.

Svi predmeti donacije su dobrih građana kojima te stvari više nisu trebali ili su ih željeli pokloniti za mace. I vi možete donirati predmete za auckije! Ukoliko ste iz Čakovca ili Zagreba javite nam se na e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com kako bi dogovorili preuzimanje donacije. Ukoliko ste dalje stvari možete poslati poštom na adresu: Aleksandra Schulteissa 8, 40 000 Čakovec.

Nakon što ste ponudili najveću cijenu, krug je završio i vi ste kupili predmet, svotu uplaćujete na žiro račun Udruge:

Udruga Sklonište dobrote
28336983_1182650505205066_5437255211851200003_o HR9623400091110790897
 model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
 SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: DONACIJA – aukcije

 

Nakon što je uplata vidljiva na računu dogovaramo se dalje oko preuzimanja predmeta (osobno ili slanje poštom/tiskom).

Nadamo se da ćete nam se i vi pridružiti aukcijama, bilo kao kupci ili prodavači! Također ovim putem se zahvaljujemo svima koji su već sudjelovali i koji redovno prate i podržavaju naše auckije.

 

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>