«

»

velj. 12

Twinkle

Twinkle je i dalje na terapiji :( muku mučimo sa njegovim okama odnosno jednom okecom koje stalno suzi, sad je promjenio terapiju i nadamo se poboljšanju.

Osim toga, zbog nedostatka dlake na uhekima + pojavio se jedan krug na leđima, odmah smo posumnjali na mikrosporozu, no ispostavilo se da je nalaz negativan :/

E sad, ponovno smo uzeli nalaz, no njegova dlaka otpada u busenima, a koža je crvena. Opet idemo na pregled da vidimo možemo li promjeniti terapiju. Vas molimo, opet da znamo, ali moramo za financijsku pomoć:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: TWINKLE

Hvala vam!

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

A kakva bi to stara godina bila da ne upoznate našeg novog štićenika? Twinkle vas želi žarko upoznati i predstaviti se. Znate, imao je mnogo sreće, jer je tjednima lutao kvartom prigradskog naselja grada Čakovca.

Hranila ga je jedna obitelj koja više od toga nije mogla zbog svog psa. Tražili smo smještaj odmah, bili smo pretrpani, no nitko se nije javio.Boravio je i dalje na dvorištu, složena mu je i kutija za spavanje,no nismo imali mira.

Upaljenih očiju, ogoljelih uški od šugarca koji ga je do te mjere mučio da si je oderao dlaku s ušiju, nije imao puno šanse za oporavak. Odveden je veterinaru i eto ga kod nas na oporavku koji za sad dobro ide.

Najžalosnije u cijeloj priči je činjenica da je Twinkle sigurno imao svoje ljude. Kad je bio mala, bijela loptica, maleni mačić, nekom je bio jako sladak. Sad kad je odrastao,kad ga je snašla bolest , postao je teret, briga, više nije bio tako simpatičan.

Bijele mace su i inače osjetljivije od drugih maca. Svatko tko udomljava, ili ima doma bijelu macu mora to znati. Twinkle vam svima želi sretnu Novu 2017. i nada se da će biti što manje napuštenih , što manje neželjenih maca na našim ulicama. Također se nada da će vrlo brzo moći tražiti svoj zauvijek dom..:)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmailby feather

Ovom kontakt formom iskazujete interes za udomljavanje životinje

Trebate li još koju informaciju prije odluke, možete nas kontaktirati na niže navedene načine:

  • Udruga za zaštitu i promicanje prava životinja “Sklonište dobrote”
    Adresa: Otona Župančića 24, 40 000 Čakovec
  • Mob: 095 / 614 – 5976 ; 098 / 170 – 0475
  • e-mail: udrugasklonistedobrote@gmail.com

Ukoliko ste se definitivno odlučili popunite donju formu.

Vaše ime (obavezno)

Vaš Email (obavezno)

Vaš br. telefona (obavezno)

Predmet

Vaša Poruka

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *

Možete koristiti sljedeće HTML tagove i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>