Mlade mačke,  Udomi

Adele

Adele..
Tiha, samozatajna, plaha.. Maca koja neće zapet za oko, jer eto, ne ističe se izgledom. Jedna od mnogih “nevidljivih” koje su dugo s nama, koje se prilagođavaju gužvi u našim domovima, koje ne pitamo smeta li im još jedna nova maca na smještaju. Ne, te mace nemaju izbora, već se prilagode. Takva je i naša Adele. Zasigurno bi joj odgovaralo neko mirnije okruženje, možda netko tko bi se imao više vremena baviti njome. No, tako je, kako je.
Adele je s nama već preko tri godine, a nikada do sad nitko nije pitao za nju. Došla nam je na skrb zajedno s mamom, u dobi od dva, dva i pol mjeseca, nakon što ih je netko htio utopiti u moru. Eto, tako se kod nas riješavaju stvari. Ona je zdrava maca, vrlo plaha, nenametljiva, mirna. Kastrirana je i cijepljena. Živi samo u kući, ne traži izlaske, pa se tako i udomljava.
Ima li netko za nju? Ima li netko tko bi joj poslao neku paštetu? Neku igračku? Nešto samo za nju? Možete i uplatiti pa joj kupimo.
Hvala unaprijed.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Adele

Adele je pronađena u Biogradu, potopljena u kašeti zajedno sa svojom vjerojatno mamom, koja je također bila kod nas, no sretno je udomljena. Oko joj je trajno oštećeno, narav takva kakva je, ali mi je volimo upravo takvu. Nije joj za zamjeriti, jer ona je već pred dvije godine trebala biti mrtva u našem Jadranu, a smrt je trebala biti spora i bolna. Srećom, na nju i njenu mamu je naišao Čovjek, koji se nije libio pomoći, pa su obje cure spašene.

Adele je kod svoje tete čuvalice već dvije godine i strpljivo čeka svoj domek Nježna ljepotica, koja je na prvu plaha i treba vremena da ulije povjerenja u vas, ali izuzetno draga maca. Znamo da je dom za ovakvu curu pomalo mission impossible, ali možda, samo možda, netko otvori svoje srce za Adele.

Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com