Mačići,  Mačke,  Novosti,  Udomi

Alvin

Jučer je bio jedan od onih hmmm veselih dana. Dojave prštale sa svih strana, a mi pokušavali posložiti logistiku.😏 Jedna od dojava, bio je i on. Stvorio se kao grom iz vedra neba (doslovno, jer je zveknuo s drveta) na jednom igralištu. Što mačulence od 6 tjedana radi samo, na drvetu, ne znamo. Kako je tamo dospio, ne znamo niti to, ali znali smo da moramo brzo reagirati.

Za prvu silu poslužio je dezinficirani transporter u automobilu. Da, da, dobro ste pročitali. Čim nam je dovezen, Alvin, mala vjeverica, bacio se na royal canin mus, a nakon toga krekere. Opet smo se reorganozirali i nakon transportera dobio je svoj delux kavezić, flafi dekicu i termofor. Alvin je bio sasvim zadovoljan tretmanom.

Uglavnom, Alvin traži dom. No, morate imati na umu da je on jako malen (da je s mamom, prije starosti od dva mjeseca nikako ga nebi udomljavali), pa vas očekuje malo veća briga s njim. Traži od vas puno ljubavi, maženja i strpljenja. Možda će mu na početku wc biti malko problematičan, pa budite spremni na to. Možda će malo i plakati, ali opet ponavljamo, maleni je. Alvin se udomljava isključivo kao kućni mačić, uz obaveznu kastraciju po spolnoj zrelosti i potpisivanje ugovora.

Ako imate više pitanja, slobodno se javite 🙂