Mačke,  Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Andy i Bonnie

Udomi Andy i Bonnie!
Kasno navečer dojavljena su ostavljena dva mačića kod kontejnera u Kućanu. Kada smo drugi dan izašli na dojavu lijevalo je ko iz kabla te ih ih nismo mogle pronaći. Sakrile su se među smećem ispod kontejnera. Andy je bila hrabra te kad joj je ponuđena hrana odmah se pokazala dok smo se sa sestrom Bonnie malo pomučili.
Mrvice A i B bile su stare samo 7 tjedana težile jedna 500 grama. Danas su prave tinejdžerice spremne za zauvijek dom. Imaju otprilike 6 mj., cijepljene su protiv zaraznih te očišćene od unutarnjih i vanjskih parazita. Uredne su i naučene obavljati nuždu u zatvorenom wcu (koristimo DM pijesak u kutiji). Naučene su na suživot s odraslim mačkama (njih 4) te psom.
Ajmo ekipo dijeliti ove dvije curke.

Andy i Bonnie , Bonnie i Andy, savršen mali duo koji traži svoj novi dom.

Znate da kod nas sve krene s jednom dojavicom. Tako je naravno bilo i sa njima. U kasne večernje sate stigla je dojava o dva izbačena mačeta kod Konzuma u Kučan Marofu. Jer, ima li boljeg mjesta za riješiti se svojeg legla? “Hvala” ti dragi čovječe što si ih ostavio na prometnom, frekventnom mjestu, gdje su imali dvije opcije. Ili će ih opalit auto, ili pokupiti netko tko će “počistiti” tvoj nered i tvoju neodgovornost.

Daklem, vratimo se na bitno, a to je da ova dva slatkiša traže svoj dom. Jaaako su vezani, sve rade zajedno i zato bi bili presretni da nađu zajednički dom. Bonnie i Andy, dvije curke, bile bi jako nesretne da ih odvajamo, zato ako ste razmišljali o udomljavanju dva mačića, evo prilike. A i sami znate da je kod mačića udomljavanje u paru preporučljivo, pogotovo ako imate takav posao koji zahtjeva duže izbivanje iz stana, kuće.

Zapamtite, udomljavate živo, malo i ponekad nestašno biće. Stari su oko 6,5 tjedana, same klopaju, velike mazice.

Za više info – udrugasklonistedobrote@gmail.com.