Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Aqua

Aqua traži kumu/kuma/sponzora.
Naša draga debeljuca traži dobru dušu koja bi joj pomogla pokriti trošak fiv/felv testa i masti za oko. Već neko vrijeme muku muči s upalom oka, a kako nam se javila sumnja da nam je Fidel pozitivac, iako je prvi test pokazao da je negativan, odlučili smo mace koje su s njim ponovno testirati.
Prva na redu je Aqua, koja je kod nas već duže vrijeme i u koju se nitko nije zaljubio 🙁
Aqua je imala dom, pa je vraćena, jer se kod djeteta razvila alergija. Nismo puno pitali, komplicirali, uzeli smo je natrag u nadi da će pronaći svoje nove ljude. Za sad nula bodova, ali nadamo se.
Aqua je FIV/FeLV negativna, a oko tretiramo i ide na bolje.
Ima li netko tko bi pomogao našoj curi ? Zaslužila je ❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Aqua

Udomljena, pa vraćena, ne njenom krivicom, sada traži novi dom, zauvijek, koji će to doista i biti! Aqua je mlada odrasla maca koju su ljudi previše puta iznevjerili. Njena priča kako je stigla do nas je užasavajuća, a mi ćemo vam je, opet, ispričati.
Aqua je mama malene Adele (koja zapravo sad više nije malena i još uvijek je kod nas i traži dom), a obje su pronađene na moru, ne, da budem preciznija, ispod mora. Spašene u zadnji čas. Da, njihov ih je čovjek uzeo, strpao u drveni sanduk i potopio ispod Jadrana. Srećom, na vrijeme su nađene, spašene i igrom slučaja završile su kod nas To vam je bilo još zimi davne 2016.e godine. Eto, sad vidite koliko dugo naša Adele čeka, a evo ni Aquina sreća nije dugo potrajala.
No unatoč svemu, Aqua obožava ljude, mazna je, draga i umiljata, kao da smatra da je njena skoro tragedija bila slučajnost, nesporazum. Malo je dobila kilica, ali ništa zato, samo će vas voljeti više 😁

Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com