Mačići,  Novosti,  Udomi

Argo i Arlo

Spremni za zauvijek dom! Da, da , dobro ste pročitali.
Argo i Arlo, stabilizirali su probavu, na opću radost svoje tete čuvalice. Na kraju nisu imali giardiu, samo smušenu probavu, ali uspjeli smo posložiti situaciju.

Argo i Arlo pronađeni su odbačeni u jednom šumarku, gdje su bile dvije opcije: uginut će ili će ih netko pronaći. I vidi vraga, netko ih je pronašao, pa su Argo i Arlo popunili i zadnje mjesto kod naše tete čuvalice, prošli turu antibiotika, cijepili smo ih, očistili od parazita, oporavili ih i sad im tražimo zajednički dom. Mislimo da su nakon kalvarije koju su dečki prošli, zaslužili jedan zajednički dom u kojem će ostariti. 

Ako nas želite više pitati o njima, javite nam se!
Molimo dijelite dečke.


68! Tko prvi pogodi što simbolizira brojka, na poklon dobije jedan privjesak koji je izradila naša Elizabeta.

Ako se pitate tko su ova dva malca, e pa to su vam naši najnoviji štićenici. Ostavljeni sami u šumi blizu Radovana da netko, ili nitko naiđe na njih. Super, jelda?

Došli su iscrpljeni , gladni, puni parazita. Riješili smo to i dečki se polako privikavaju, iako su još preplašeni i nisu sigurni hoće li im tko nauditi. Ako sve bude dobro, kroz desetak dana tražiti će zajednički dom. Zajedno su izbačeni, zajedno su se snašli, traže jedan dom.

Ako nam želite pomoći podmiriti njihove troškove, Argo i Arlo traže kumove. Hvala.

Postani kum/a!