Mačići,  Novosti,  Udomi

Arlo

Juhuuuu
Ja još čekam svoj zauvijek dom.
Teta veli budi strpljiv Arlo, sve se događa a razlogom, doći će i tvojih pet minuta. A ako moja teta tako kaže, ja sam siguran da to tako i je. PS – Znate da ja nisam poklon pod bor, nisam plišanac kojeg će netko odložiti kad mu dosadi. Nisam na baterije, pa kad vas krene nervirati moja ljupkost i želja da me mazite da jednostavno maknete baterije vanka. Također, ponekad možda zagrebem kauč, možda nešto zakačim i panđom, noooo pa ja sam živo biće. 🥰
Ako me svejedno poželite, javite se tetama. Imam oko 7,5 mjeseci, kastriran sam, cijepljen i zdrav.

U potrazi za svojim zauvijek domom i dalje je naš Arlo.
Gdje je zapelo zaista nam nije jasno. Možda u tome što mu tražimo dom u kombinaciji s bratom Argom? Možda u tome što tražimo da bude samo u kući/stanu bez izlazaka van, pogotovo bez kontrole? Mislim, budimo realni – bijela maca osjetljiva na Sunce i izlasci van bez kontrole nikako nisu ono što želimo da ga dočeka. Možda zato što tražimo da barem jedan prozor bude omrežen, da balkon nije mjesto na koje maca može slobodno, ako nema mreže? Možda. A možda jednostavno nitko ne želi dva dečkića u starosti od 4 mjeseca, zdrava, cijepljena, socijalizirana, zaigrana i mazna?
Znate, kada ih preuzmemo na skrb, onako jadne, uplašene, vrlo često bolesne, obećamo sebi, a i njima, da ćemo dati sve od sebe kako bi im pronašli domove u kojima će biti članovi obitelji, domove u kojima neće biti višak ako se pojave iznenadni problemi, domove u kojima će biti narednih xy godina.
 
Ukoliko imate više pitanja glede Arla i Arga, javite nam se u inbox.
Dijelite našeg Arla..