Mačići,  Novosti,  Udomi

Bailey

A pogledajte vi ovu ljepoticu, pantericu u malom, prekrasnih jantarnih očiju, kako se oporavila i s ponosom objavljujemo da je spremna za novi dom.
Bailey je stigla jadna, mršava, puna parazita, puna mikrosporoze, sa sto sekundarnih infekcija i na rubu života. Žao nam je kad vidimo da u 21. stoljeću čisti nemar i nedostatak empatije dovode do takvog stanja maca. Njena teta čuvalica Ines borila se za njen život zajedno sa veterinarima, i izborile su se. Nakon 3 mjeseca borbe, liječenja, odlazaka veterinaru, Bailey je POTPUNO ZDRAVA, predivna mala panterica.
Izuzetno je mazna, ali ujedno i energična te zaigrana, pa u igri i kod maženja od uzbuđenja povremeno gricne. Strahovito je društvena i igra i jurnjave s drugim mačićima su joj glavna zanimacija.
Naravno, igračke su isto plišane miševe ganja, taj posao je shvatila vrlo ozbiljno, a baš kao prava pantera svoj trofej ponosno u ustima nosi natrag. Ako joj bacite ponovo, evo nje opet, ko mali pasić 🙂
Naučena je na stan, bez izlazaka van, tretirana je višekratno od parazita i cijepljena protiv zaraznih bolesti. Stara je oko 5 mjeseci, ali je malecka.
Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Molimo podijelite da joj povećamo šanse za udomljenjem.