Mačke,  Starije mačke,  Udomi

Zolla

Zolla traži dom! 
Evo još jedne bakice koja vam se danas odlučila javiti 🙂
Zolla je naša curka stara 10+ godina. Nađena je pred nekih godinu dana u groznom stanju, prepuna crvi koji su se nastanili u njenoj rani na prednjoj šapi. Obzirom da je to negdje na ulici predugo trajalo, noga je propala i morala je biti amputirana. Zolla se odlično oporavila i sad je super zdrava baka.
Ova je damica toliko draga, umiljata, pristojna i uredna da bi je svaka obitelj trebala poželjeti kraj sebe.
Ako gledate srcem, a srce je odabralo Zollu, javite nam se i usrećite staricu ❤️

Da, ovaj mali medvjedić sa slike je naša bakili Zolli koja je prošla pakao. Pronađena sa starijim otvorenim prijelomom (to vam je kad slomljena kost probije mišiće, ostalo tkivo i kožu) i na to su se još nakalemili crvi, bilo je to sve usred paklenog (što zbog nepresušnih dojava, što zbog vrućine) …zbog kojeg je i ostala bez prednje noge. Stigla nam je u jako lošem stanju, izgladnjena, odrasla maca sa 1.8 kg, temperatura 36, leukociti u nebesima, anemična…nismo mislili da će se izvuči.

Ali, još jednom nam je pokazala koliko je bitno boriti se 💪 izgubila je nogu i par zuba, ali ne i volju za životom. Bakica je nažalost i “kroničar”, mora papati određenu hranu, živjeti bez stresa jer nažalost njena crijeva se bune ako je drugačije. I zato bi baš jako, jako htjeli da joj nađemo domek <3

Znamo da je ona maca od 10+ godina, krezuba, a k tome je i cica tronožica, no izuzetno dobrog karaktera, strpljiva, mila i draga. Uvijek će prije odabrati maženje naspram hranjena!