Mačke,  Starije mačke,  Udomi

Zolla

Zolla traži dom! 
Evo još jedne bakice koja vam se danas odlučila javiti 🙂
Zolla je naša curka stara 10+ godina. Nađena je pred nekih godinu dana u groznom stanju, prepuna crvi koji su se nastanili u njenoj rani na prednjoj šapi. Obzirom da je to negdje na ulici predugo trajalo, noga je propala i morala je biti amputirana. Zolla se odlično oporavila i sad je super zdrava baka.
Ova je damica toliko draga, umiljata, pristojna i uredna da bi je svaka obitelj trebala poželjeti kraj sebe.
Ako gledate srcem, a srce je odabralo Zollu, javite nam se i usrećite staricu ❤️

no images were found


Da, ovaj mali medvjedić sa slike je naša bakili Zolli koja je prošla pakao. Pronađena sa starijim otvorenim prijelomom (to vam je kad slomljena kost probije mišiće, ostalo tkivo i kožu) i na to su se još nakalemili crvi, bilo je to sve usred paklenog (što zbog nepresušnih dojava, što zbog vrućine) …zbog kojeg je i ostala bez prednje noge. Stigla nam je u jako lošem stanju, izgladnjena, odrasla maca sa 1.8 kg, temperatura 36, leukociti u nebesima, anemična…nismo mislili da će se izvuči.

Ali, još jednom nam je pokazala koliko je bitno boriti se 💪 izgubila je nogu i par zuba, ali ne i volju za životom. Bakica je nažalost i “kroničar”, mora papati određenu hranu, živjeti bez stresa jer nažalost njena crijeva se bune ako je drugačije. I zato bi baš jako, jako htjeli da joj nađemo domek <3

Znamo da je ona maca od 10+ godina, krezuba, a k tome je i cica tronožica, no izuzetno dobrog karaktera, strpljiva, mila i draga. Uvijek će prije odabrati maženje naspram hranjena!