"Mačja ambulanta",  Novosti

Bonko

Bonko, Bonkec traži dom! ❤
Momčić se javlja da vas obavijesti da je riješio kastraciju i da je sad spreman za svoje ljudove u zauvijek domu. 
Bonko je jako dragi, veseli i razigrani dečko. Obožava spavati u krilu i lagano presti, šapicama masirati svoju tetu čuvalicu. Voli društvo drugih maca i peseka, tako da je poželjno da ima neko dlakavo biće u svom zauvijek. Star je oko 7 mjeseci, cijepljen, kastriran i očišćen od parazita.
On spreman, vi? 

Ne prođe dan bez tri i više dojave.. Udomljavanja stala, mačići na svakom koraku.

Jučer smo preuzeli Zooma, a danas je našoj volonterki stigao poziv da je ostavljen mačić na zaobilaznici u Čakovcu. Dakle izvrsno mjesto da se riješite problema, jer ili će biti palačinka, ili će ga netko pokupiti. Eto, tako to rade krkani koji se protive kastraciji i smatraju je kako ono? Aha, da – neprirodnom, oduzimanjem majčinstva, genocidom nad mačkama i slične floskule od kojih da vam iskreno napišemo boli glava.

Eto Bonko je imao sreće pa se javila jedna Sanja koja ga je uzela na privremeni. Veterinarski je pregledan, nema temperaturu, dobio je vitamine i očišćen je od parazita. Bonko je malo, preplašeno, prljavo mače koje je netko bezdušno ostavio nek se snađe..

No, vrlo brzo će, nadamo se tražiti dom. Molimo vas, pomognite nam tako da budete njegov/a kum/a, jer ovo sve jako puno košta i sami ne možemo.

Postani kum/a!