Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Borka

Vrijeme je da vas draga ekipo podsjetimo na nepravedno zapostavljenu alpinisticu Borku. U njeno je spašavanje bila uključena raznolika ekipa – vatrogasci Čakovca, HGSS – Čakovec, mi.
Naime ova je crna dama odlučila biti avanturistica i popela sa ne jedan ekstra visok bor u dvorištu Pučkog otvorenog učilišta. E sad, gore je došla bez većih poteškoća, jer ipak je ona mačka par excellance, ali sići dolje stvaralo je poteškoće. Dva je dana Borka čubila na boru, skinuti je nikako, tako dugo dok se u priču nisu uključili i vatrogasci i HGSS. Da priča bude hm, napetija, uslijed buke, strke kod skidanja, Borka se prepala i ugrizla jednog pripadnika HGSS a, no on je srećom bio pribran i nije je puštao, jer da je, taj pad za nju bi bio koban.
Smjestili smo je kod naše tete čuvalice, prošla je trokratni pregled, naručili je na sterilizaciju, no ispostavilo se kako je već otprije sterilizirana. Nažalost za nju se nitko nije javio i tako naša alpinistica Borka već mjesecima čeka svoj dom.
Ona je plaha maca, što joj u kombinaciji s bojom dlake nikako nejde u prilog, no znate da u njoj i nama ipak tinja želja i nada da i takve cure negdje čekaju njihovi ljudi.
Ako želite razveseliti Borku pošaljite joj koji paketić suhe, ili mokre hrane.
Sve primamo. ❤❤❤