"Mačja ambulanta",  Novosti

Čak

A čiju to izbezumljenu facicu gledate? 
Pred malo više od tjedan dana bio je na rubu smrti nakon što je upao u kamion za odvoz smeća i čekao spas, ili smrt u ledenoj vodi. Zahvaljujući djelatnicama Čakoma koje su ga izvukle i našoj teti koja je odjurila po njega, našim veterinarima koji su ga odmah primili i počeli dizati temperaturu, Čak je danas dobro.
Nije baš povjerljiv, pa bi mu trebao netko tko će imati puno strpljenja za njega, puno ga maziti i zabavljati se sa njime. Ovaj tabby tigrić zaslužuje najbolje u životu.

Ako ste pomislili da je jučerašnji dan prošao mirno, paaaa eto nije. Jedan problem riješimo, drugi kuca na vrata.
Jedna naša teta čuvalica dobila je poziv u pomoć iz Čakoma. Naime, djelatnice su čule vapaj mačića, no u početku ga nisu nikako uspjevale locirati. Nakon nekog vremena i srećom njegovog upornog mijaukanja došle su do kamiona za odvoz smeća i imale su što vidjeti. U kamionu, prepunom vode, virila je samo njegova glava. Brzo su se snašle pa su ga lopatom uspjele izvaditi i tada zvale našu tetu. Ni pet, ni šest, teta ostavlja sve obaveze, sjeda u auto i pravac Čakom.
Maleni je bio led, ledeni, pothlađen, nemjerljive temperature u stanju šoka. Odjurili smo u ambulantu, okupan je, osušen, stavljen na grijač plus topla infuzija i terapija. Čak je danas znatno bolje i pokazuje svoju pravu, nisam bio u kontaktu s ljudima, stranu. Vidjet ćemo kako će reagirati na nas, no za sad nas ne voli.
Čak moli koju pašteticu, jer iako ne voli nas, hranu ne odbija. Hvala!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Čak