Mačići,  Mačke,  Udomi

Cass, Colin, Cotton i Connor

MAČIĆi mame Carly 🙂  #spašenimačići #udominekupuj #udomljavanjejezakon #mačjaobiteljnaskrbi

Bijeloj lotpici dali smo ime Cotton jer se kao bijela pahuljica nježnog pamuka isticala u leglu spašenih mačića <3 njena mamika ih je na svijet donijela na terasi jednog kafića u Čakovcu, zamislite kako je i gdje životarila do tad, ako joj je stolica bila najsigurnije mjesto 🙁 Sad smo za njih okrenuli novi list, dobili su sigurni smještaj, svoju tetu koja brine o njima, a pronaći ćemo im samo najbolje ljudove!  Connor, Colin i Cass tri su mušketira 🙂 

Bebe su sad stare tek mjesec dana, a OGROMNI su !! i već polako papkaju sami 🙂 ubrzo će primati rezervacije.  Prednost dajemo udomiteljima koji bi ih udomili u paru!

Da bi ostalo debeli i zdravi, iako su svi dobili kume i kumove čime smo im osigurali nešto hrane i prvu dozu zaštitnog cjepiva, još trebamo vašu pomoć 🙏 Do tad molimo vas da okrenete naš donacijski  060 822 822 i pomognete nam kupiti hranu za bebolinače i mamiku :* hvala !  ili donirajte na račun HR9623400091110790897 ili paypal: sklonistedobrote@gmail.com pod opisom: MAČIĆI, hvala ! 

  • Cotton i Colin su REZERVIRANI, Cass i Connor JOŠ TRAŽE DOM ! 

KONTAKT: INBOX ili udrugasklonistedobrote@gmail.com / 095 380 2229
#udominekupuj #udomljavanjejezakon