Mačići,  Novosti,  Udomi

Charlize

Rano jutro pola šest..
Svakog dana putuje..
Tralallalalalala..
 
Nažalost, život nije pjesma, a Charlize je to saznala vrlo rano i vrlo brutalno. Naime, to jutro, pred par dana, oko pola šest, auto je stao, vrata se otvaraju, ruke izbacuju malo bijelo klupko i gas. Tako lako.
Malena, izbezumljena, mijauče usred ceste, a sreća u nesreći je bila ta da ujutro prometa gotovo da i nema, a sam čin vidjela je jedna draga žena koja se nije okrenula, nije zažmirila, već uzela malenu i dovela je doma. Naša teta čuvalica, bez obzira na mace koje već doma ima, odlučila je da malim, izbezumljenim mačićima nije mjesto na ulici, pa ajde ugurat će i ovu.
Prva dva dana Charlize je doslovno samo spavala. Prepuna buha, parazita, iscrpljena. Vrlo brzo je postalo jasno da je gluha ko top, pa sad zamislite kako je to malo biće moralo biti izbezumljeno samo, gluho, na njoj potpuno nepoznatom teritoriju..
Charlize je cijepljena, očišćena od parazita, dobro je i prima upite za svoj zauvijek dom. Udomljava se isključivo kao kućna maca bez izlazaka van, a balkon, ako ga imate mora biti omrežen. Zašto? Zbog njene sigurnosti.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dijelite malenu..