Mačke,  Starije mačke,  Udomi

Đella

Jutrooo ekipec! Đella ovdje!
Nešto sam razmišljala o slabom postotku udomljavanja ovakvih baka kao što sam ja. A zašto je tako? Idemo to u 2021. godini promijeniti? 
Naime, ja sam Đella, od milja zvana Jelena. Stara sam oko 12 godina, sluh i vid mi baš nisu jače strane, al da me vidite kako se snalazim rekli bi da sam djevojčica 😁
Sterilizirana sam, cijepljena i zdravlje mi je ko u curke. Idealna sam za ljude koji žele mirnu, nenametljivu i maznu macu. Jako volim ljudske dodire, a ni druga dlakava stvorenja mi ne smetaju. Idealna sam, zar ne?
Baka vas čeka! ❤

Smijemo li se nadati da negdje netko čeka baš nju, ovu predivnu mačju dušicu imena Đella?
Đella je nađena kako dezorijentirana čuči na cesti kojom su prolazili automobili. Spasila ju je nalaznica koja je zaustavila promet, uzela ju k sebi, te nas zvala za pomoć.

Naša je bakica stara oko 13 godina, u potpunosti je slijepa i gluha i najljepšeg je mogućeg karaktera. Tako draga, umiljata, tiha, pristojna i uredna. Negativna je na fiv i felv, krvna joj je slika uredna, tako da naša baka kreće u potragu za svojim zauvijek domom! Super se snalazi u prostoru, nuždu uredno obavlja u svom wc-u, ima super apetit i odlično funkcionira.
Ako razmišljate o mirnijoj maci, udomite Đellu.

Pružite ovoj dragoj bakici dostojan ostatak života..