Novosti

Dođite u centar grada Čakovca 24.12. od 9-12 h i sudjelujte u TOMBOLI te pomozite napuštenim macama! Dođite, učlanite se, postanite kumovi, donirajte hranu, dekice ili kupite kalendar!

 

I ove godine ćemo se pridružiti božićnom manifestu  Advent u gradu Zrinskih u centru grada

Čakovca od 29.11.-24.12. Štand ćemo održavati 4 subote za redom (29.11,6.,13.,20.12.) i za sam Badnjak (24.12.) od 9-12 h.

24.12. s početkom u 9 h pa sve do podneva (12 h ) organizirali smo za vas TOMBOLU! Svaka kartica je dobitna, a iznosi 10 kn! Sav prihod ide za napuštene mace i pse.

Glavna nagrade su:

1. Bon za Woman Art – sportsko rekreativni centar u iznosu od 200,00 kn!

2. Masaža

3. Besplatna frizura u frizerskom salonu Fenix

4. Poklon bon za kafu 🙂

Ostale nagrade!

 

Dođite, sudjelujte, osvojite poklon za sebe ili svoje najdraže, a možda ćete baš vi biti sretnik ili sretnica koji/a će osvojiti masažu, frizuru ili bon za rekreaciju 😉

Osim tombole moći ćete dobiti keksiće sa akcije “Peci i Pomozi”, kupiti kalendare, postati članom udruge ili kum/a nekome od naših štićenika! Posjetite nas, pomozite i učinite ovaj Božić ljepši ničijim mačjim šapicama !

 

Štand se nalazi u centru grada Čakovca od 9-12 sati gdje ćete moći postati članom udruge, kumovima nekim od maca na našoj skrbi, te to isto kumstvo pokloniti dragoj osobi u vidu kumstvo bonova.

Cilj nam je upoznati ljude sa radom i aktivnosti udruge i pronaći još veći broj simpatizera, skupiti ukupno 1000 kn, 10 kg suhe hrane, 40 kg mokre hrane za mačke i 15 kg pijeska, dobiti dva nova člana udruge, 2 kume/a te izraditi 30 poklon bonova za kumstvo od 50 kn i 20 poklon bonova za kumstvo od 100 kn te ih prodavati na štandu, a možda baš tamo na plakatićima i letkima udruge pronađete svog najboljeg prijatelja te spasite jednu macu udomljavanjem!

Naš poseban zadatak i želja naših maca je prikupiti 100 konzervica kako bi napuštene mace na sam Božić dobile svoju omiljenu hranu <3 Dođite i donirajte barem jednu, dvije konzervice jer kad se male ruke slože – SVE se može!

 

Dođite nas posjetiti u navedenim terminima na štandu, možete odabrati kumstvo, kupiti kalendar, naučiti i saznati nešto novo i pomoći napuštenim macama na skrbi udruge “Sklonište dobrote”

Sa sobom možete donijeti i donacije hrane, pijeska za mace, dekica te svega što smatrate da bi macama bilo korisno. Pročitajte ovdje što sve trebamo za mace.

 

Pozivamo vas da pogledate album sa mačkama koje traže svoj dom .Skrećemo pozornost na malog Brku i njegovu manje brkatu braću koji hitno traže dom.

 

Ukoliko niste u mogućnosti udomiti mačku, možete postati kum/a maci po vašem izboru ili pak striček/teta čuvalica i na taj način potpomoći udomljavanju i brizi za napuštene mace.

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.