Mačići,  Novosti,  Udomi

Ellie

Još jedna drečavica koja je opernim pjevanjem (ovog puta na stubištu zgrade) pronašla put do privremenca. Heh, kako je tamo dospjela tko zna, al vlasnici se nikada nisu našli.
Ellie je sada štićenica naše male udruge i nakon dugotrajne dijagnostike i isprobavanja različite hrane, konačno je spremna za novi dom. Ellie je stigla s probavnim problemima, a kako to inače biva u malih mačića, mislili smo da je klasika – paraziti i neadekvatna prehrana. No…kako klasične metode (antiparaziti, probiotici, gastro hrana i negativna koprološka pretraga) nisu pomagali, prebacili smo je na hipoalergenu hranu. Onog momenta kad je to počela jesti, stolica savršena!
Tako da će malenoj Ellie budući udomitelji morati osigurati hipoalergenu hranu. Osim toga, Ellie je mali zvrk, vrtirepko i mazica, izuzetno dobra maca, super se slaže sa ostalima, mače ko mače, aktivna i vesela.
Cijepljena je protiv zaraznih bolesti, tretirana od parazita i kastrirana. Stara je oko 9 mjeseci. Naučena je na život u stanu i mačji zahod. Vrlo je pristojna mlada dama!
Zainteresirani udomitelji javite nam se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.