"Mačja ambulanta",  Novosti

Feda

Lijeva fotka je nastala u trenutku kad smo Fedu preuzeli natrag na našu skrb. Feda je maca koja je udomljena preko nas, a onda se nakon nekog vremena vratila k nama u ovakvom stanju (lijeva fotka).
Danas, oko 3 mjeseca nakon preuzimanja, imamo Fedu s desne fotke, ❤ dlaka je porasla, probava se unormalila i Feda je danas puno sretnija maca. ❤ Kroz nekih će tjedan dana ići na ponovnu operaciju rascjepa nepca. Molimo vas za donaciju koje kune jer je ta operacija neophodna, no naše je novčano stanje loše.
Hvala vam u Fedino i naše ime!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Feda

Znate, uvijek kada tražimo domove za naše mace trudimo se pronaći prave ljude za njih, one kojima će maca biti član obitelji , koji će ostati s nama u kontaktu i kada je dobro i kada je loše. Teško je “igrati se policajca”, biti sa svima u kontaktu na našu inicijativu, teško je predviđati budućnost, jer nemamo kristalnu kuglu.

Feda nam se vratila na skrb. Vratila nam se u lošem stanju i sad je pred nama dugačak put oporavka, dijagnostike i nade da će ona sve to prevladati. Što se zapravo dogodilo napisat ćemo u kratkim crtama.

Feda je pred par mjeseci počela gubiti dlaku, pa joj je dijagnosticirana mikrosporoza. Udomitelji su počeli s tretiranjem, koje očito nije bilo uspješno, ili nije provođeno kako treba i njoj nikako nije bilo bolje. Slučajno smo saznali za probleme koje Feda ima, jer nas nažalost udomitelji nisu kontaktirali, naša je volonterka odnjela drugi šampon, kremu, objasnila što i kako, no vrlo brzo je kontaktirana da je Feda jako loše, prestala jesti i da odustaju, tj. misle da je kraj. Otišle smo po nju i zatekle je u stanju u kakvom je vidite na fotografijama. Prvo smo je odvezli u ambulantu , napravili krvnu sliku, biokemiju i rehidrirali je. Stavljena je na antibiotik jer je koža živa upala, a Feda ponovno ima i rascjep nepca. Ona je na infuziji, terapiji, pokušavamo je stabilizirati za operaciju, jer ovako neće jesti, hrana leti na nos, ali bori se i mazi ko mali mačić. Uzeli smo joj i šampon koji vidite na fotografiji i trenutno je tretiramo njime.
Trošak? Oko 700 kuna.. za sad.

Ako nam možete pomoći oko troškova koji će rasti, molimo vas i za najmanju uplatu.

Što reći na ovo sve ? Da, pogriješile smo. No, nije Feda kriva što mi ne predviđamo budućnost. Znamo da će ovaj post u vama pobuditi ljutnju, no usmjerimo se na pozitivu i na njeno liječenje. Hvala ljudi! ❤