Mačke,  Mlade mačke,  Udomi

Gana

A dom za Ganu?
Gana je jedna debela, draga, mirna maca. 🙂 Znači za sve one koji žarko žude da im u život uđe mirna, nenametljiva, odrasla, ali mlada maca, Gana je pun pogodak.
Na skrb nam je zajedno s leglom stigla 2019.e, malci su vrlo brzo udomljeni, a naša “crna Afrika”, nikako da pronađe srodnu dušu. Na prvu možda izgleda mrgudno, na prvu i je mrgudna, ali ona je karakterno snažna maca koja se neće dat zafrkavat, koja će rado doći na porciju maženja, ali uglavnom kad to njoj odgovara. Nikako nije maca koju će netko nosit u krilu, što s obzirom na njenu figuru niti ne preporučamo.
Gana je zdrava, kastrirana maca, koja je naučena na život u kući, bez izlazaka, pa joj takav dom i tražimo. Naučena je na druge mace, tolerira ih, ako nisu jako nametljive. Treba je redovito četkat, jer joj je dlaka vrlo gusta, a ona vrlo lijena za čistit se. Inače je uredna, naviknuta na kućni red.
Ako ste zainteresirani za nju, javite nam se! ❤

Upoznajte Ganu. 😍

Gana nije nova maca na skrbi, samo smo ju nepravedno zapostavili zbog bolesnih, ozlijeđenih , inih maca koje su je tjerale u drugi plan. Pa, vrijeme je da to ispravimo.
Gana nam je došla prošle godine zajedno sa svojim G leglom. Malce smo udomili, nju kastrirali, cijepili i bio je plan vratiti je, noooo dobro se uklopila u black gang, pa smo odustali. Ona je mlada maca koja najviše voli svoj mir. Nije maca koju ćete nosati okolo, ali ako želite macu koja će sjediti uz vas i dozvoliti vam da je češkate, ona je mica za vas.
Velike je građe, nooo nabila je i koju kilu viška, paaaa budući batleri oprez, mora biti na dijeti. 😜

Ako ste zainteresirani za našu damu Ganu javite se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.