"Mačja ambulanta",  Novosti

Hamlet

Hamleta čekaju opsežne pretrage, te se nadamo da će nakon toga ipak biti šanse za još jednu operaciju, jer taj dečko je taaaakav borac da je to teško opisati riječima i dočarati slikama. Hami će najvjerojatnije sljedeći tjedan morati na biopsiju usne šupljine, na veterinarski fakultet, jer ono što su nekada bile dvije rupe sa svake strane jednjaka, sada su neke izrasline koje izgledaju tumorozno, a njemu užasno smetaju, zbog kojih je jezik neprestano vani – kao na fotografiji, a gnoj i slina teku u potocima. Nekima bi se to jako gadilo, neki bi rekli – uspavajte ga, muči se, no mi vidimo kako on reagira, vidimo kakav apetit ima (pojeo bi i tetu čuvalicu), tako da dok ima nade i šanse, od njega ruke ne dižemo.
 
Hamlet je skupljen pred cca godinu i pol u Varaždinu, na dojavu, te je bio u očajnom stanju. Zamislite macu koja ima probleme s ustima, na ulici. Zamislite koliko se njemu bilo teško izboriti za hranu. Takvog ugnojenog, smrdljivog, mršavog ko prut, smo ga preuzeli na skrb, te se vraški trudili oko njega. Imao je uspone i padove, svaki bi se put nakon operacije oporavio i udebljao, pa smo se ponadali da je sad to ipak to i da će Hami – Hamletovski ovaj puta biti dobro. No, nije bio, a naši su veterinari svoje mogućnosti ispucali, pa smo krenuli dalje.
Na tom putu, trebamo vašu pomoć, jer, znate, troškovi neće biti mali..  Ali, njegova teta čuvalica se nada danu kada će opet s Hamletom moći popit kavu ispod vrbe, na dvorištu, gdje će on upijati zrake Sunca i chilati, a ona uživati u kofeinu, te vas stoga molimo da ubacite koju kunu za našeg junaka.
Hvala svima od srca !
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Hamlet