Mačići,  Novosti,  Udomi

Inazuma

Znate li vi da ja, šopingholičarka i dalje tražim dom ?

Da, da ,nisam se još uspjela skrasiti zauvijek, ali nadam se da hoću. Pitali su za mene, ali daleko, pa se tete nisu mogle s brrrmmmm organizirati. Kaže teta čuvalica da sam jako društvena maca, volim ljude, a i druge mace. Cijepljena sam, fiv/felv negativna, zdrava. Sad imam oko 3 mjeseca i nadam se da je pravo vrijeme da ovakva elegancija bude primjećena.

Pitajte za mene na mail.


Dobro jutro radni narode, jeste popili kavicu! 
Ako još niste, kad listate po web stranici, ajd za našu Inazumu kliknite jedan sher.

Malena nam još uvijek nije pronašla dom, stara je oko 2 i pol mjeseca, zdrava, tretirana od parazita i cijepljena. Izuzetno je umiljata, draga i mazna, a jasno kao i svaki mačić poprilično zaigrana. Zna na mačji wc! 

Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com

 

 

 

 

 


Helou svijete !

Vrijeme je da upoznate šopingholičarku u duši , malenu Inazumu. Zašto šopingholičarku? Pa eto, prošetala ja do Galerije Sjever. To vam je jedan šoping centar u Čikagovcu, poznat po tome što ovdje uvijek ima ljudi, jelte. Cilj je bio vrlo jednostavan – obaviti šoping – najesti se – prikrpati se nekom tko će me uzeti, odvesti natrag kući.

Pih, zaboravila sam jedino koliko je to područje prometno i da nije baš superkul za ovakve male curke poput mene, izbjegavati moćna vozila.

Šoping obavila nisam, ali me ispod jednog dostavnog vozila ugledao striček koji je spominjao i nebo i svece i sve te neke čudne likove. Ja sam napravila svoju dražesnu facu i bila jaaakooo dobra, jer tek sam u tom trenu uvidjela koje me opasnosti vrebaju. Uzeo me doma, tamo me jedna teta okupala, stavila nešto smrdljivo na vrat, piknuli su me i izbili šoping iz glave zauvijek. I da, dali su mi i jesti. Da ne zaboravim.

Sad tražim svoje ljude.

Ako želite da budem dio vaše obitelji, pitajte tete za mene.

Dijelite me.