"Mačja ambulanta",  Novosti

Janis ❤

Putuj mirno dalje Janis.. Ovaj svijet ne zaslužuje takve poput tebe..

Janis je jučer nakon cjelodnevne borbe, u kasnijim večernjim satima eutanizirana. Hvala našem dežurnom doktoru, dr.Dolaru, koji je odmah došao, hvala svima koji ste mislili na nju. Izmučeno tijelo je odustalo, a u tom trenu ostaje samo jedna opcija.

Zanimljiva su bića naše mace.. Nakon operacije, Janis se nevjerojatno digla, jela, mislili smo, ok, to je to, iako je većina tumora kod maca agresivna, voli metastazirat, “kupili” smo ti još malo vremena. I onda, bam, šamar . U roku jednog dana Janis je propala, odustala. Ipak smo zakasnili, bolest u kombinaciji sa starošću, napravili su svoje. Ostaje žaljenje, ostaje pomisao na ono – što da smo znali ranije za tebe curo.. Žao nam je mico.. Neopisivo žao..


Kad jednostavno pucate po šavovima, naravno da vas se pokušava rastegnuti još i još, pa postoji mogućnost da stvarno puknete, a onda teško da se možete vratiti. No, ona to ne zna. Ona, stara i umorna, nije kriva za stanje u kojem se nalazite. Ona treba pomoć.

Dok pišemo ove retke, Janis je na operacijskom stolu gdje joj se otklanja tumor u uhu. Koliko je daleko otišao, ne znamo, no naši će veterinari kao i svaki put do sada, dati sve od sebe da joj pomognu. Iako je to možda samo “gašenje požara”, jer vrlo često kod mačaka takvi tumori budu zloćudni, Janis je zaslužila priliku.

Dojavljena nam je u nedjelju i vjerujte sad već kad vidimo nepoznati broj na našim mobitelima dolazimo u napast ne javiti se. Ali, naša se teta čuvalica javila, otišla drugi dan po Janis koja je tako umorna, u bolovima, mirno čekala da joj se pomogne.

Imamo li smještaj za nju? Ne. Imamo li novaca za novu operaciju? Ne. Pomaže li Grad? Ne, iako svi znamo zakon i što zakon nalaže. Janis za čekanje vremena nema.. Molimo vas za koju kunu za staru curu, jer operaciju radimo na dug. Također, ako netko ima smještaj, malo prostora, da ona ima mira, javite nam se. Janis je zaslužila mir pod stare dane. 

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Janis