Mačići,  Mačke,  Novosti,  Udomi

Jay-Z

Dobro jutro ekipo!

Uvidom u našu evidenciju došli smo do sljedeće brojke – 36! Ako se pitate čega, evo da objasnimo. 36 mačića primili smo na skrb unatrag 10 dana, a posljednji od njih je ovaj mališa na fotografiji. Jučer ujutro dobili smo poziv iz naše ambulante kako su ljudi došli s njim i kako ne znaju što i kako dalje, te da oni nemaju mogućnosti hraniti dudaša.

Što sad ?
Hitno se organiziraj, juri po njega, kombiniraj gdje i kako s još jednim dudašom. Srećom, jedna od naših mama uspješno ga je prihvatila, tako da je maleni Jay-Z dobio svoju šansu. Hvala Jelena što si otvorila vrata svojeg doma za mamu i malecke.Činjenica je da mi već sad pucamo po šavovima što financijski, što smještajno i zato vas još jednom molimo za pomoć. Troškovi su ogromni. Od hrane, preko peleti/pijeska, podložaka, u budućnosti antiparazitika i troškova cijepljenja. Ovo nema šanse da sami hendlamo, zato hitno molimo sljedeće:

1. Zamjensko mlijeko

2. Baby cat paštete – animonda, royal canin – trebamo kvalitetnije da ih podignemo na noge

3. Suhi kitten – trenutno u Pet centru traje odlična akcija 400 grama plus 400 gratis kitten royal canin 4-12 mjeseci života – 30,00 kuna, pa ako netko može uzeti jedan paket, nama jako puno znači. Naravno, može i bilo koja druga kitten hrana.

4. Vitaminske paste za mačiće.

Želimo se zahvaliti svima koji su nam već donirali i omogućili kupnju hrane za naše mame i mališane. Hvala svima od srca.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: mačići – hrana