"Mačja ambulanta",  Novosti

Korkyra

Tužna sam..
Niste pitali za mene..
A rekla sam teti da će to tako biti, jer sam obična crna maca. Teta me tješi i kaže da će doći i mojih pet minuta, a ja si mislim kad teta, kad će doći?
No, neću klonuti duhom i zamoliti ću vas da me dijelite, da objasnite ljudima da im neću donijet nesreću samo zato što nisam bijela, ili ruska plava. Preboljela sam panleukopeniju, sad sam zdrava, zaigrana, super se slažem s drugim macama i tražim svoje ljude. Ako ne možete udomiti, onda možda da mi budete kum/kuma? Hvala!

Tadaaaammmmm!
Tkooo je to nama spreman za zauvijek dom? Tko je pokazao srednji prst panelukopeniji? Dame i gospodo, točan odgovor je Korkyira, za prijatelje Korky.
Bilo je gadno,borili smo se desetak dana, plesala je na tankoj žici, noooo sve je to iza nje. Ona je jedno sitno – dinamitno biće, puno elana, zaigrana, obožava ljude i druge mace. Predviđamo joj budućnost fotomodela, toj elegantnoj crnoj panterici.
Korkyra je sad stara oko 2,5 mjeseca, cijepljena , očišćena od parazita i zdrava. Ajmo je svi jako, jako dijeliti da nađe svoje ljude čim prije.

Brata smo izgubili, no ona se i dalje bori. Dugo nam je nije bilo, ali kad dođe, gadna je. Ne znate što je panleukopenija? popularno zvana mačja kuga.

Više o tome na linku https://sklonistedobrote.hr/panleukopenija/

Kako je spriječiti ? Vrlo jednostavno… Cijepite svoje mace. Stalno to tupimo, ali ekstremno je važno. Jednom kad dođe, teško je riješiti se ove bolesti. Naša volonterka, kod koje je Korkyra, narednih 6 mjeseci NE uzima nove mace na skrb. Zašto? Jer bi to bilo vrlo neodgovorno.
Sve mace koje su kod nas na skrbi cijepljene su protiv zaraznih bolesti. Nažalost Kajal i Korkyra su već došli na skrb s virusom.. To je taj rizik koji preuzimamo svaki puta kada uzimamo novu macu u lošem stanju na skrb. Korkyru trenutno muči i calici virus, teško jede , ali krenula je polako mljackati, pa se nadamo da je najgore iza nje..

Nemojte čekati da se dogodi ova bolest. Budite odgovorni skrbnici vašim macama.

Molimo vas za koju kunu za njeno liječenje koje traje već tjedan dana. Također, ako nam možete pomoći s hranom – kitten, hvala.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Korkyra