Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Kristofer

KRISTOFER TRAŽI DOM! 
Pronađen kao mačić koji pretrčava jednu od najprometnijih ulica u Nedelišću, na najgorem mogućem raskrišću u najgore moguće vrijeme (kada svi idu s posla, najveća gužva). Sve je to mali Kristofer preživio, izvukao se bez ijedne jedine ozljede, a već je bio gotovo pod kotačem.
Danas je on ultra mazni mladi mačorčić od 6-7 mjeseci, cijepljen, kastriran, tretiran od parazita. Izuzetno je privržen ljudima, odlično se slaže s drugim macama, bio je i u kontaktu sa psima, naučen na život unutra. Vrlo je flegmatičan i prilagodljiv mic 😉
Prekrasnog je karaktera i samo čeka da ga netko zapazi i udomi, da se konačno skrasi 💙
 
Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Molimo podijelite 🙏

Kristofer – novo mače na skrbi! I bogatiji smo za još jedno mače.

Nakon što je maleni vragolan izbjegao valjda 5-6 automobila (ili više) na jednom od najprometnijih raskrižja u Nedelišću i to u vrijeme kad svi idu s posla i to NAŠOJ VOLONTERKI PRED OČIMA (šok, šok i šok), krenula je potraga gdje je nestao. Nije na cesti zgažen, nije pod automobilima na parkingu di smo stali, nije u travi do, ostala su dvorišta i kuće. Otvorila nam je žena ogradu i vidjeli smo mače desno u kutu, dahče, svo vam sebe i pitamo jel njihovo – NARAVNO DA NIJE.

Dečkić, valjda spiskao 8 života, osim šugaraca i buha izgleda ok. Čim se rješi popratnih starana, tražiti će dom. Vrlo je živahan, hrabar, snalažljiv i mazan.