Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

La Marija

Naša krem – žuta curka uskoro će na kastraciju, jer je dovoljno ojačala, bolest, slabost, upale, sve je to iza nje i danas je ona mlada, zaigrana cura koja nije svjesna svoje mane, zbog koje će u mnogim očima dobiti X, zbog koje će većina odustati od nje, bez obzira na njenu mladost i ultra mazan karakrer. La Maria nam je došla pred otprilike mjesec dana s još nekoliko svojih prijatelja. Panleukopenija + leukemija učinila je svoje i neki od njih danas više nisu s nama. No, La Maria je u startu pokazala koliko je snažna, hrabra curica i izborila se.
E sad nas čeka onaj teži dio, a to je pronaći dom u kojem će biti voljena i u kojem ljudima, tj.njenoj obitelji, neće smetati što je FeLV pozitivna.
Ukoliko nas želite pitati o toj bolesti javite se na mail. Ako želite udomiti našu curku također se javite 🧡

Nova maca na skrbi!
Dragi svijete upoznajte La Mariu ❤️
Ako ste oduševljeni njenom pojavom, ne zamjeramo, jer i mi smo. Sjećate se priče o FeLV pozitivnim macama u kombinaciji s panleukopenijom? La Marija, za prijatelje i fanove La Mariča, jedna je od njih i s ponosom možemo reći da je dooobroooo.
Ona je jedna mlada i ekstra zaigrana cura, koja je u vrlo lošem stanju završila kod naših veterinara i tu je krenula borba. Imala je i respiratorne probleme, jela je nikako, paraziti na izvoz. No sad je sve to iza nje i ona je naša mala lubilica koja je postala dio FeLV ekipe.
La Marija žica koju kunu za buduću kastraciju, a kako voli omastiti brk, onda i koju konzervicu. Pliz? ❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: La Marija