"Mačja ambulanta",  Novosti

Lady Gaga

Odakle krenuti i što pametno, ili manje pametno napisati, sama ne znam. Kako vas potaknuti da sudjelujete u još jednoj borbi, još jedne naše fip cure, a kad smo još uvijek dužni za Kukoslava pozamašnu svotu, isto ne znam. Sto i jedno pitanje se vrzma glavom, na većinu kojih odgovor nemam, ali na jedno pitanje odgovor imam. Jel FIP danas smrtna presuda? Nije. Nekako se nadam da je sve ostalo manje bitno , iako su vremena teška, iako je i službeno krenula sezona mačića, iako nas stalno netko povlači za rukav i moli za pomoć.
Njena je priča počela onaj tren kad smo je skupili s ulice, skotnu i ničiju. Bila sam ljuta, da, jer mjesta nema, teško se stalno krpat, ali eto, nadala sam se da će je netko poželjeti. Zašto? Jer ona je najumiljatija maca ikad, medvjedić dobra srca, koja se baca na leđa, traži pažnju. No, felv plus je moje nade satrao i znala sam da će ostati kod mene. I sad, da stvar bude gora, Lady Gaga ima po svemu sudeći FIP. Koliko ta priča košta, znate svi koji nas pratite. Samo za lijek cca 20 000 kuna, a di su još hrana, pretrage ..
Ne znam, razmišljala sam, okretala opcije, plus, minus, al ne , nisam mogla reći okej, uginut ćeš, jer nema se para.
Grozničavo radim aukcije, pokušavam vas animirati, molim da se uključite u njeno i Cookijevo liječenje i zahvalna sam do neba i natrag na svakoj kuni, svakoj toploj riječi. Moj medvjedić vas treba. Hvala ljudi ❤️
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal:sklonistedobrote@gmail.com
Opis: Lady Gaga
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Lady Gaga, prekrasan medvjedić mekog srca, javlja se da je dobro i da zahvaljuje na uplatama za nju kojima smo pokrili dosadašnje troškove veterinara. E sad, njena teta čuvalica nikako se ne miri s činjenicom da i ona ima felv, pa imamo jednu molbu.  Znamo da je možda nategnutno, ali pojedemo se živi ako joj ne pružimo šansu za PCR dijagnostiku utvrđivanja FeLV a, koja nem jedina sa 100 % sigurnosti može odgovoriti na pitanje – pozitivna ili negativna. Naravno, njena će je teta voljeti kao i do sada, ali šansa da Lady Gaga pronađe dom ako je negativna, znatno je veća.
Skupljamo 32 eura, odnosno cca 230 kuna, kako bi njenu krv poslali na dijagnostiku.
Ako možete pomoći, hvala.❤️