Mačke,  Odrasle mačke,  Udomi

Leila

Jučer mi je Leila bila pomoćnica u zbrajanju duple kune, koju ste oborili i prije završetka akcije 😘 😘 a sad ću ja vama nešto ispričati o njoj.
Leila je stigla na našu skrb davne 2016.e godine kada je 7 majušnih mačića ostavljeno u kutiji kod varaždinskog groblja. Nikad neću zaboraviti te male preplašene okice…među njima je bila i Leila.
Svi ostali su udomljeni, a ona još picika čeka. Nakon 4 i pol godine, ona i dalje strpljivo čeka da se nađe netko za nju.
Leila je ogromna maza, skače u krilo, daje puse, mogli bi reći da će vas i zagrliti 🥰 Naučena je živjeti s drugim macama i psima, ali… Iz nekog ih se razloga boji, druge mace to osjećaju i napadima još dodatno pogoršavaju situaciju. Leila se dobro složila s Mao, još jednom macom koja dugo čeka dom na istom smještaju, pa vjerujemo da je problem u brojčanom stanju maca kod čuvalice,a ne u tome da Leila mora biti jedina maca.
Cijepljena, kastrirana, tretirana od parazita, Leila i dalje strpljivo čeka… Javite nam se!

Naša Leila i dalje traži domek ❤

Potpuno nenametljiva, a s druge strane ogromna mazica. Treba joj vremena da se privikne i stekne povjerenja, ali onda joj nema kraja u maženju. Voli biti u krilu. Nikako se ne slaže s dominantnim mačkama, većine njih se boji i unaprijed se brani žestokom reakcijom, što onda ne završi dobro. Tako da se udomljava kao jedinica ili pak u dom nedominantne, mirnije mace. Potpuno je zdrava, kastrirana, cijepljena, naučena je na boravak u kući uz kontrolirane izlaske van i voli provoditi vrijeme vani.

Ukoliko ste zainteresirani, javite se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.