Mačići,  Novosti,  Udomi

Lillybell

Lillybell 🌸 TRAŽI DOM!
Lillybell je nađena na glavnoj cesti u lijepom našem Međimurju, kako baulja, ovako slijepa, gnojna, mršava i sama 💔 Lillybell je sad već prava ljepotica, narasla je puno, full je mekana i fluffy, a i obožava se maziti, voli spavati u jako čudnim pozama (čak i za mačku), al nikako da je uhvatimo fotkama haha. Iako je slijepa odlično se snalazi u prostoru, hrabra je i znatiželjna.
Lilly traži svoje zauvijek ljude!!
Cijepljena je i docijepljena, tretirana od parazita, potpuno slijepa, uredno koristi mačji wc i kad upozna prostor, gotovo i da zaboravite da ne vidi, voli mačje društvo iako joj treba par dana da ih prihvati, sa psom si je isto super, voli puno pričati, mrckati i traži pažnju, nema gdje je nema.
Ganja igračkice, loptice nosi u ustima ko pesek, jako je dobra i draga micica! Naučena je i na povodnik.
Udomite teže udomljivu macu ❤

Kontakt: udrugasklonistedobrote@gmail.com


Upoznajte novu dušicu Lillybell 🌸
Kako je vražićak Davorin otputovao u bolje sutra (hvala Meri Charalampidis i Sonja), kod tete čuvalice se oslobodilo mjesto za ovu malenu čoravicu.
Lillybell je nađena na glavnoj cesti u lijepom našem Međimurju, kako baulja, ovako slijepa, gnojna, mršava i sama. 💔 Nalaznica ju je uzela, odvela veterinaru, podmirila račun i pričuvala dok se ne cijepi da je mi možemo preuzeti, hvala Luciji od srca! Prava je dušica, nježni cvijetić, pronjuškala je sobu i odabrala si sunčanu bločnicu za naj poziciju. Velika je mazica! I gotova je s terapijom. Poprilično se oporavila od prvog dana kad smo je vidjeli, što čini ljubav (i malo lijekova 😅💉) 💪💪💪
Lilly traži svoje zauvijek ljude!! Cijepljena je, tretirana od parazita, potpuno slijepa (za sad, možda ćemo još uspjeti s lijekovima nešto dodatno raščistiti), uredno koristi mačji wc i kad upozna prostor, gotovo i da zaboravite da ne vidi.
Udomite teže udomljivu macu! ❤