"Mačja ambulanta",  Novosti

Limun

Zamislite vi ovo! Teta kaže da glumim intelektualca. 🤔 Mislim, ja ne znam kaj bi vam na to rekao. Imam tu povremeno neke poze koje malo jesu onako – mislim, dakle jesam, ali pa svaki pravi mačor povremeno se zamisli oko svoje sudbe. Khm, moja sudba je li – la. Pitate se zašto? Reći ću vam samo u kratkim crtama.
Dakle, pred cca mjesec i pola, za mene se vodila životna bitka. Bitka, koju sam mogao i izgubiti, jer imao sam gadnu panleukopeniju, a uza sve to imam i leukemiju, ali teta Marta je bila odlučna u tome da me spasi. Danonoćno je bdijela ne samo nad mojom malenkošću, već i moje braće, te nas je uspješno izvukla. U odnosu na te dane, ja sam vam danas drugi mačak. Još malo i čeka me kastracija, a nakon toga i potraga za zauvijek domom. Priznajem, često se zamislim nad tom činjenicom, jer pronaći dom FeLV pozitivnom mačku nije lagana misija, aliii slažete se, nadam se, ne i nemoguć. 
Zovem se Limun, imam manje od godinu dana, cijepljen sam i zdrav. Obećajem da ću vam biti najbolji prijatelj ako se odlučite pružiti mi dom. ❤

Kako ono ide? Kad ti život da limun, napravi limunadu?
Ljudi moji, kad bi vi znali kakav je on borac. Koliko je on bio loše, na umoru, koliko se naša teta Marta potrudila oko njega. ❤️ Jeo je samo na špricu – jedva, krv izlazila na sve otvore, desni kaos. Felv plus panleukopenija.😨 😨
Nooo Limun je iskoristio drugu priliku, zgrabio je objeručke, zgrabio je život. On je mladi micek, nažalost felv pozitivan, no to ne znači da treba odmah odustat i dići ruke. Znamo da će biti teško udomljiv zbog leukemije, no nema šanse da se ne nadamo da netko čeka baš njega. Limuna još čeka kastracija koja je na redu kad se malo udeblja.
Ako mu želite pomoći s kojom kunom, pokriti kastraciju (150 kuna), uplatite za njega.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Limun