Akcije,  Novosti

Ljetna akcija skupljanja donacija hrane i ostalih potrepština za napuštene mace u BAZI!

Dragi naši, ljeto nam je došlo, a mi ćemo iskoristiti lijepo vrijeme za još jednu akciju, drugu po redu ove godine, u Bazi.
U subotu 18.07.2015. od 10-18 h organiziramo veliku akciju skupljanja donacije hrane, pijeska, kunica za liječenja i ostale troškove veterinara. Akcija će se održati u Caffe Bar Baza na adresi Zrinsko Frankopanska bb.

Ovaj put smo za vas smo pripremili nešto više od obične akcije skupljanja donacija pa će vas na samoj akciji dočekati:

– informativni materijali o radu udruge DSC_4842

– edukativni materijali o projektu “Uhvati – Steriliziraj – Vrati” kojeg provodimo (imati ćemo i demonstraciju lova divljih mačaka :))

– edukativni materijali o važnosti kastracije

– edukativni materijali o panleukopeniji – smrtonosnoj bolesti za mačiće i njezinoj prevenciji

– pristupnice za članstvo, a moći ćete postati kum/a nekom našem štićeniku ili pak biti ovozemaljski anđeo ♥ te nam i na taj način pomoći u zbrinjavanju napuštenih maca sa ulica Međimurja

– veseli album mačaka koje traže domove

– origami mace koje ćete dobiti zauzvrat za donaciju (neovisno o vrsti ili količini)

IMG_20150131_132209
– slajdovi sretno udomljenih i spašenih maca te fotkice prijašnjih akcija i druženja 🙂

Osim svih ovih informacija koje ćete imati ispisane na papiru, volonteri će vam cijelo vrijeme biti dostupni za bilo kakav savjet ili objašnjenje vezano za vaše i napuštene mace ili naš rad.

Naravno, našem druženju pridružiti će nam se i štićenici udruge pa ćete imati prilike upoznati neke naše mace koje traže dom, a možda će baš vaše srce tamo osvojiti.

Ako i nemate mogućnosti udomljenja, dođite ih posjetiti i pomaziti jer njima i to puno znači 🙂

Zahvaljujemo se caffe baru Baza koji nam uvijek srdačno ustupe prostor za održavanje akcije i bez njih ništa od ovoga ne bi bilo moguće – HVALA!

Skrbimo o više od 50 mačaka, od kojih je 30 + mačića koji moraju jesti kvalitetniju kitten hranu, primiti cjepivo protiv zaraznih bolesti i biti redovno čišćeni od nametnika. Sve mace na našoj skrbi prolaze kroz taj tretman kako bi bile adekvatno zbrinute, a odrasle su mace sve i kastrirane.

Smatramo da mace imale one dijabetes poput Window ili problema sa zubalom poput Fleky ili upaljene oči poput malene Destiny imaju pravo na život i sve moraju primiti veterinarsku pomoć. Mi ne možemo okrenuti glavu od bolesnih i ozljeđenih životinja, ali nam sad treba vaša pomoć u plaćanju veterinarski troškova koji trenutno iznose više od 14 000 kn!

Osim mačaka na našoj skrbi ove smo godine opet krenuli sa projektom “Uhvati – Steriliziraj – Vrati” gdje nam je cilj kastrirati sve slobodnoživuće mace, i ženke i mužjake.

Tim projektom drastično bi smanjili broj mačića koji na svijet dolaze u potpuno neadekvatnim uvjetima gdje nemaju nikakav dodir sa ljudima, a ukoliko se na vrijeme ne uhvati i socijalizira postaju slobodnoživuče mačke koje i dalje doprinose hiperpolulaciji mačaka.

Pomozite nam da nastavimo tim koracima, da u 2015. spasimo još više nedužnih mačaka, posebice onih ozljeđenih i bolesnih. Budite trag na njihovom srcu, budite jedan dio kotačića dobrote. 

 

 

Leave a Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.