Mačići,  Novosti,  Udomi

Lula

Lula je imala sreće 🙂
Sve što joj je ostalo od posljedica svega što je proživjela je glavica koja stoji malo na hero. Što njoj apsolutno ne smeta, poprilično je veliki slatkiš! Neka njena braća nisu bili te sreće… Izuzetno je interaktivna, društvena, flegmatična i znatiželjna maca. Idealno bi bilo da ima mačje društvo. Voli ljude, voli se maziti i čuvati. Full je aktivna i zaigrana. Vrlo brzo se prilagođava na novu okolinu.
Zdrava je, cijepljena, fiv i felv negativna, te ju još samo čeka kastracija nakon koje može u novi dom. Stara je oko 9 mjeseci.

Lula je jedna od ekipe koja je preživjela toliko dijagnoza da i dan danas ne znamo kako su se uspjeli izboriti. Nebrojeno puta nam mace dokažu da doista imaju 9 života s koliko se gnjusoba izbore i iz kakvih se stanja sve izvuku (ne svi nažalost…). Lula je imala sreće pa nije ni pokupila FeLV, mačju leukemiju o kojoj ćemo vam ovih dana malo detaljnije pisati. Dva puta je testirana u razmaku od mjesec i nešto dana i oba testa su negativna 💪
Dobila je privremeni smještaj kod naše drage tete čuvalice gdje su nam i Lamda i Legolas i čeka svoj zauvijek dom. Lula je mlada maca, ima oko 8 mjeseci, zdrava je, cijepljena i tretirana od parazita. Još ju čeka kastracija prije udomljenja. Izuzetno je interaktivna, vesela, zaigrana, puna puncata energije, pa bi bilo idealno da ima mačje i/ili pseće društvo. Od posljedica bolesti kakva nam je došla, Lula ima glavicu na hero i njoj to nimalo ne smeta, pa neka ne smeta ni vama, sasvim normalno se kreće, snalazi i ponaša.
Za sad vas molimo da pomognete Lulu platiti veterinara i testove, a naručili smo joj i Smillu da papa curka fino i udeblja se za kastraciju.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Lula
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822