Mačići,  Novosti,  Udomi

Draženko

Sjećate li se male dušice koja je bila zavezana u plastičnoj vrećici i bačena u polje? One bebe koju su slučaje prolaznice uočile zadnji čas? One bebe koja je morala svoj kratki život skončati u vreći za smeće? E pa ta bebica je naš heroj Draženko! Naša malena srećica. Gledajte kakav je to divan mačić danas, u inat onima koji su ga spakirali u smrt!
Draženko je zdrav mačić star 5 mjesec1, cijepljen i očišćen od parazita. Ovaj je momak prava maza i veeelika dobrica. Život mu je počeo vrlo loše zahvaljujući nekom ispraznom biću, budite vi ono biće koje će mu promjeniti život i učiniti ovaj svijet ljepšim mjestom. ❤

Hop, hop!
Radno ime Muller vrećica, a pravo Draženko.
Mališa od 550 grama najrađe bi se na ovome svijetu udomio. Život je trebao skončati u vrećici, no srećom Draženko je dobio novu šansu. Kao i svaki mačić, on treba pažnju, treba nekog tko će mu se posvetiti, tko će oprostiti i pokoji nestašluk, jer maleni je taj naš Draženko. Ako mislite da je on upravo taj član obitelji koji vam nedostaje, javite nam se, Draženko vas nestrprljivo čeka!

 

 

 

 

 

 

 

 


Priča o mačku u vreći dobila je novu dimenziju.. Ili možda šoping u Mulleru?
Bilo kako bilo, nažalost nismo iznenađeni, jer ipak Balkan čuči u nama i koliko se mi god busali o prsa da to nije tako, na terenu ipak je.

Ugodna šetnja uz Dravu, za dvije djevojčice bila je prekinuta, jer su ugledale usred ničeega vrećicu u kojoj se nešto koprcalo. Srećom stale su i virnule u nju. Imale su što vidjeti. Maleno, do kože mokro mače, koje se bori za zrak. Brže bolje su uzele vrećicu i njega i učinile ono što su najbolje znale i mogle – pravac najbliža ambulanta, ona u Prelogu. Malecki, u šoku, mokar, ali sve u svemu dobro, HITNO traži smještaj, jer smo dupkom puni.

Zašto “ljudi “ovo rade i nakon ovog čina odu mirno spavati, ne znamo. Ma kako vam se groznom činila ova riječ, to su ubojice bez savjesti. Jer, kad bi imali savjest, ne bi mirno spavali. No, ne želimo ovim postom staviti naglasak na takve. Naglasak je na tome da mic traži smještaj/dom. Pliz share!

Ako možete pomoći s troškovima vakcine, antiparazitka, naš račun je ovdje. Hvala!

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Muller – radno ime