Mačići,  Mačke,  Mlade mačke,  Novosti,  Udomi

Maida i njezine bebe

Još dva mačića – crno bijela Meli i crna Mea traže kume/ove!!

Kume/ovi – odaberite po jedno mače (a možete i obje 🥰) i jednokratnom donacijom u iznosu od 100 kn/miceka osigurajte cjepivo, antiparazitik i nešto paštetica

Više o programu kumstva ⬇️⬇️⬇️

https://sklonistedobrote.hr/postani-kum-ili-kuma/

Hvala svima koji su postali kumovi!

Za sad su kumove dobili:

 tigrić Moni – Vanesa Čuka
 dva crno bijela mačića – Emina Lajtman
 mama Maida – Josip Bešta

Ako se odlučite postati kum/a, molimo javite nam se u INBOX, hvala 🐾


Upoznajte našu 2. mačju obitelj na skrbi ove godine 🐾🐈

Maida je nečija maca, vlasnička, ali ti ljudi ne brinu o njoj, ne brinu o njenom potomstvu i ne zanima ih što će se s njima desiti. Srećom, u kvartu u kojem je bila postoje pravi mačkoljupci! Mamika je dolutala u dvorište i krenula se maciti, a divna ekipa odmah je uskočila u pomoć te mamu i bebice premjestila u njihov dnevni boravak, na sigurno! Na svijet je došlo 5 malih patuljčića, toliko slatkih da vam momentalno naraste šećer u krvi. Zamoljeni smo za pomoć i evo ih na našoj skrbi. Bebe i mamika kad narastu, tražiti će dom, a mama će prije svega na kastraciju!

Ines smo u zadnje vrijeme angažirali za skupljanje donacija za mame i bebe 😅 tako da je dio hrane za njih kupljen, dio je doniran, hvala ljudi, hvala Ines! ❤ Malecki će vrlo brzo narasti poput malih gljiva i papati kitten paštetice, pa vas ujedno i dalje žicamo za iste.  🥣 Doći će i vrijeme da svi prime antiparazitike i prvo cjepivo (koje je izuzetno bitno za sve mačićecijepite ih!) 💉 što sve naravno košta. Zato tražimo 6 kuma/ova koji bi odabrali po jedno mače ili mamiku i jednokratnom donacijom u iznosu od 100 kn osigurali cjepivo, antiparazitik i nešto paštetica.

Više o programu kumstva ⬇️⬇️⬇️

https://sklonistedobrote.hr/postani-kum-ili-kuma/

Ako se odlučite postati kum/a, molimo javite nam se na udrugasklonistedobrote@gmail.com.