Novosti,  Starije mačke,  Udomi

Mario

Evo kooonačno i našeg Maria koji svečano objavljuje da traži dom!
Mario je pronađen u Varaždinu u izrazito lošem stanju, u teškom proljevu, prepun krpelja po cijelom tijelu, bez očiju, pun gnoja i sekreta, slomljene nožice. Oporavak je dugo trajao, ali sve se isplatilo jer je danas Mario u potpunosti zdrav. Ovaj je dečko star oko 10 godina, velika je maza i prekrasna nenametljiva mačja dušica! Prednja mu je lijeva nožica u predjelu šapice bila slomljena i negdje lutajući krivo zarasla, tako da ju, danas, malo slabije koristi, no, ništa ga ne boli i to je najbitnije. Fiv i felv je negativan, cijepljen i kastriran.
Mario spada u grupu teško udomljivih maca, no mi vjerujemo da ima ljudi koji će ga pogledati onako iskreno, onako sa srcem ❤️

Novi mačak na skrbi.
Mario.. crni Mario.. Prekjučer je stigla dojava za ovu napaćenu, staru dušu. Pronađen kako slijep baulja okolo.. Herpes virus uništio mu oči, a doslovno brdo krpelja pada s njega. Tako nešto nikada nismo vidjeli. Kako je dugo bauljao ovakav ne znamo, ali preko noći nije došao u takvo stanje. Napravljena je krvna slika, fiv/felv test – negativan je. Na antibiotiku je, vid je izgubljen, no nadamo se da on nije i da će se izvući.
Držite palčeve našem dečku i molimo vas pošaljite mu koju kunu, jer zbilja smo u teškoj situaciji. Došli su nam novi računi u iznosu od 10 000 kuna , a teški slučajevi pritišću nas sa svih strana..
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal:sklonistedobrote@gmail.com
Opis: Mario
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.