"Mačja ambulanta",  Novosti

Maya Marijana

Kad se male ruke slože – sve se može! 🙂
Zajedničkim snagama nalaznika, naših veterinara i na koncu nas, šaćice volontera, ova je maca dobila priliku. Evo da je konačno i službeno predstavimo, iako smo je već nekoliko puta objavljivali.
Maya Marijana dolutala je u nadi da će joj se pomoći na jugu Čakovca do jednih ljudi, u njihovo dvorište. Uz svoja 3 nestašna peseka bilo im je gotovo neizvedivo brinuti o maci s takvim ranama, a mi krcati i ni jedan slobodan kutak (kad to govorimo, govorimo o dvoznamenkastom broju maca u stanu). No nalaznici su se potrudili, za prvu silu osigurali podrum (topli) kao prvotnu alternativu, odvezli su je veterinaru gdje je ustanovljeno da je maca mlada ženkica, s ogromnom ranom na leđima i ozlijeđenim repom, u budućnosti će trebati amputacija – biti će ko mali zeko.
Udomljenjem Tie oslobodilo nam se mjesto kod tete čuvalice Vanje i Maya Marijana preuzeta je na našu skrb, a nalaznici su je dotad vozili na previjanja, operaciju i odradili postoperativnu skrb, hvala im! Maya je dobro, konci su skinuti, rana cijeli, a dlaka će već narasti. Repa se otarasila, evo je uživa u krilu tete.
Hvala svima na donacijama za Mayu, ako netko želi potpomoći jer grcamo u dugovima, molimo vas pomozite nam skupiti donacije za ovakve slučajeve, da opet možemo pomoći. Troškovi nam se gomilaju, nikako da stanemo na zelenu granu, nove dojave dolaze svakodnevno!
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Maya Marijana
 
Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.
Ni jedna donacija nije premala, hvala ❤️
A Maya će uskoro tražiti dom.