Mačići,  Novosti,  Udomi

Mihi

MIHI TRAŽI DOM 
Možda nisam savršen zbog svog oka (treći kapak će uvijek biti izrazen i oko povremeno curka) ali sam savršen neovisno o tome, jer karakter je bitan, a ne izgled, jel tako? Ja sam Mihi, imam 10 mjeseci i skoro 6 kg 😁
Teta će me probati udomiti pa da pojasnimo neke stvari:
Bio sam mala beba kad sam nađen pa su me spojili sa zamjenskom mamom. Ona me spasila kao bebu bez mame, ali je i ona na kraju oboljela zajedno sa mnom. Zato mi je to oko malo manje. Vid imam normalan. Oko nema oštećenja i to je jedino bitno! Povremeno treba očistiti. Da ne shvatite krivo nije to neka procedura. Fizioloska na gazicu i prebriše se oko (ili preciznije dlaka oko oka).
Kastriran sam, cijepljen, očišćen od parazita i čipiran. S obzirom da teta veli da sam tako savršen bit će jako izbirljiva gdje mogu ići.
Uvjeti su:
1. Bez izlazaka van (isključivo stan);
2. Dom gdje ima bar jedna maca ili pesek (teta veli da ih se ne bojim) i zapravo me baš zanimaju. Jako sam drustven i ne želim biti sam;
3. Obitelj, par gdje je većinom netko doma (naime, ja sam naviknut da sam jako malo sam doma. I ne volim biti bez svojih ljudi). Ima li neka takva obitelj?
Velika sam maza, obožavam ljude i svima se odmah dolazim maziti i dam da me se prima u ruke. Teta kaže da sam tako dobroćudan micek da to jos nije vidjela. I moja teta me jako voli pa želi za mene najbolji mogući dom. S djecom sam super iako u igri volim gristi. Teta kaže “kad si gladan nisi svoj”. Tako nekako i ja u igri malo poludim. Ali znam se zaustaviti jer ja sam prije svega najbolji micek.
Javite se mojoj teti!

Teta kaze da sam ja njen najljepši i najbolji dečko i čudi se kako me još nitko nije poželio.
Došao sam kao dudaš pa su mi našli zamjensku mamu. Ona me zarazila pa sam bio bolestan i zato mi je jedno okeco manje. Dobro ne baš zato ali napravila mi se priraslica. Malo me smeta pa mi suzi oko. Teta me prošli tjedan odvela vetu. Čekamo sad neki nalaz pa ćemo onda dogovoriti kastraciju i operaciju da maknemo tu priraslicu. Teta kaze da će mi bit lakše i da bum jos ljepši. ❤ Navršio sam 5 mj i već sam počeo razmišljat o curama pa će kastracija morat bit ranije napravljena. 😂
 
Ako vam se sviđam i nije vam problem pričekat da ja to obavim javite se teti, a uvijek me možete doć upoznat. Po dogovoru mogu i prije u novi dom pa ćete me vi odvest teti vetici da ona to sredi. Teta i udruga će podmiriti taj trošak.
Brzo se javite za mene!! 
Vaš Mihi 💙

MIHI PRIMA REZERVACIJE ZA NOVI DOM! 

Kao malena malena bebica je pronađen, pa je dobio zamjensku mamu macu. Ona mu je spasila život, ali mu je nažalost malki otežala udomljenje. Naime, mamika i njene bebe su s vremenom zadobili infekciju očiju, pa ju je tako pokupio i Mihi. Od kad je bio 3 tjedna star, Mihi je prošao kojekakve terapije i došli smo gotovo do izlječenja! Danas je uzet bris oka i nosa, nebi li utvrdili točan uzrok svemu, pa ćemo vidjeti kad dođu nalazi. Inače je zdrav, živahan, zaigran mačić. Tretiran je od parazita, ide na mačji wc, naučen na društvo druih maca.

Ako bi ga netko udomio unatoč okecu, javite se!!

Vas ostale molimo za pomoć u plaćanju troškova liječenja:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Mihi

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Hvala!


Mihi, naš najmanji štićenik na skrbi trenutno. ❤

Mihi je imao sreće pa je brzinom munje dobio zamjensku mamu macu i dobro napreduje, raste, dobiva na kilaži. Nažalost pokupio je upalu okica od mamike, ali ništa strašno, dobio je terapiju, a mi bi vas nažicali za koji tobrex, ako netko ima višak? 

Mihi je sad star 3 tjedna, uskoro će tražiti domek.


Upoznajte malog Mihija, našeg najmanjeg štićenika na skrbi trenutno, starog svega 10tak dana.

Ne znamo da li je namjerno ostavljen u dvorištu ispred ulaznih vratiju ili ga je ostavila neiskusna mama maca, ali molimo vas, po stoti put, KASTRIRAJTE SVOJE MACE! Kastracija doista spašava živote. Ova beba imala je sreće što je na vrijeme spašena (hvala našoj Ines i cijeloj ekipi koja se uključila u akciju spašavanja ❤) i podmetnuta je mami maci koja je spasila stvar.Mihi će biti tamo dok ne stasa, a onda ćemo mu tražiti dom!

Za sad vas molimo za donaciju KITTEN hrane, bilo suhe ili mokre jer su mačići krenuli i potrebna nam je vaša pomoć da im osiguramo najbolju skrb. Donacije nam možete poslati na adresu ili je može pokupiti netko od naših volontera, a za detaljan dogovor molimo javite nam se u INBOX!

Možete i uplatiti na račun, pa ćemo mi kupiti.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: KITTEN HRANA

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Hvala! Držite Mihiju fige!