Mačići,  Novosti,  Udomi

Mihi

MIHI PRIMA REZERVACIJE ZA NOVI DOM! 

Kao malena malena bebica je pronađen, pa je dobio zamjensku mamu macu. Ona mu je spasila život, ali mu je nažalost malki otežala udomljenje. Naime, mamika i njene bebe su s vremenom zadobili infekciju očiju, pa ju je tako pokupio i Mihi. Od kad je bio 3 tjedna star, Mihi je prošao kojekakve terapije i došli smo gotovo do izlječenja! Danas je uzet bris oka i nosa, nebi li utvrdili točan uzrok svemu, pa ćemo vidjeti kad dođu nalazi. Inače je zdrav, živahan, zaigran mačić. Tretiran je od parazita, ide na mačji wc, naučen na društvo druih maca.

Ako bi ga netko udomio unatoč okecu, javite se!!

Vas ostale molimo za pomoć u plaćanju troškova liječenja:

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Mihi

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Hvala!


Mihi, naš najmanji štićenik na skrbi trenutno. ❤

Mihi je imao sreće pa je brzinom munje dobio zamjensku mamu macu i dobro napreduje, raste, dobiva na kilaži. Nažalost pokupio je upalu okica od mamike, ali ništa strašno, dobio je terapiju, a mi bi vas nažicali za koji tobrex, ako netko ima višak? 

Mihi je sad star 3 tjedna, uskoro će tražiti domek.


Upoznajte malog Mihija, našeg najmanjeg štićenika na skrbi trenutno, starog svega 10tak dana.

Ne znamo da li je namjerno ostavljen u dvorištu ispred ulaznih vratiju ili ga je ostavila neiskusna mama maca, ali molimo vas, po stoti put, KASTRIRAJTE SVOJE MACE! Kastracija doista spašava živote. Ova beba imala je sreće što je na vrijeme spašena (hvala našoj Ines i cijeloj ekipi koja se uključila u akciju spašavanja ❤) i podmetnuta je mami maci koja je spasila stvar.Mihi će biti tamo dok ne stasa, a onda ćemo mu tražiti dom!

Za sad vas molimo za donaciju KITTEN hrane, bilo suhe ili mokre jer su mačići krenuli i potrebna nam je vaša pomoć da im osiguramo najbolju skrb. Donacije nam možete poslati na adresu ili je može pokupiti netko od naših volontera, a za detaljan dogovor molimo javite nam se u INBOX!

Možete i uplatiti na račun, pa ćemo mi kupiti.

Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: KITTEN HRANA

Ili možete nazvati naš humanitarni telefon ☎ 060 822 822.

Hvala! Držite Mihiju fige!