"Mačja ambulanta",  Novosti

Miran ❤

“Your wings were ready, but my heart was not. ” 💔
Danas ujutro, sa zvukom kiše, u krilu svoje čuvalice zaspao je zauvijek. Pogoršalo mu se naglo ujutro, teta je već bila spremna za odlazak veterinaru, ali Miran je “odlučio” umjesto nje, umjesto nas. FeLV ga je pokosio u par dana. U listopadu je trebalo biti tri godine od kada je kod nas, no taj listopad dočekali nismo. Došao nam je u groznom stanju, tjerali su ga, pucali na njega. Nije bio poželjan, bio je samo šugavi mačak.
Uvijek kad uzmem pozitivce na skrb, znam da će doći ovaj dan. No, ipak, zahvalna sam u svakom danu koji je proveo s nama, svakom usponu i padu koji je imao kao sastavni dio života. Otišao je mirno, baš kao da je znao da je to u skladu s njegovim imenom.
Mirane, teško nam je, ali znamo da smo učinili sve za tebe. Hvala svima koji ste donirali, skupljeno je 400 kuna, hvala mojim veterinarima koji su se borili za njega. 
Falit ćeš nam prijatelju.

FeLV..
Ta 4 slova, ta mini riječ, a toliko moćna. Iako smo u 21 .stoljeću, znanost i medicina daleko su dogurale, no ta gadna bolest i dalje krade živote i dalje “određuje” hoće li neka maca pronaći svoje ljude, ili će zauvijek imati privremeni dom. Kad uzmem macu s FeLVom na smještaj, “pripremim” se, jer znam da kad krenu komplikacije krenu iznenadno i silovito. Znači li to da mace koje ona dvostruka crtica na testu odredi kao pozitivne treba odmah eutanizirati? Prva ću glasno reći – NE!
Miran je dio naše male obitelji tri godine. U te tri godine bilo je uspona, bilo je padova, ali nekako smo ga uvijek dizali. Ovaj zadnji pad došao je iznenada i došao je silovito. Miran nije dobro..
I iako se nadamo čudu, bakterijskoj infekciji, bojimo se da su se ona 4 slova probudila.. Njihovo “buđenje ” znači i zauvijek “spavanje “našeg Mirana. I iako se teta čuvalica i veterinari bore, pitanje je koliko on još može.
Previše iskustva imamo s mačjom leukemijom, sve znamo, no ne odustajemo do samog kraja. Ako nam možete pomoći, uplatite koju kunu za Mirana. ❤ Hvala.
 
Udruga Sklonište dobrote
HR9623400091110790897
model: 00 ili 99, poziv na broj: datum uplate
SWIFT(bic): PBZGHR2X (za uplate iz inozemstva)
Paypal: udrugasklonistedobrote@gmail.com
Opis: Miran