Novosti,  Starije mačke,  Udomi

Mohito

Moihito i dalje traži dom.
Ovaj miran, ogroman dečko, idealan je za one kojima su mlade, hiperaktivne mace ipak previše. Mohito je gluh, zapravo nagluh, a boravak vani ostavio je blage tragove na uškama. Srećom preuzeli smo ga na vrijeme. Voli se maziti, ali i pokazati da je glavni, dakle vrlo je karakteran micek. Druge mačke baš i ne voli. 
Ako mislite da imate dom za Mohita, javite nam se.

Ako niste za Gin, evo možda vam paše Mohito? 
Mohito nam je dojavljen nakon što je ostao bez svoje vlasnice, a hranila ga je susjeda. Kako ona ima svoju macu, Mohito joj nije smetao, ali kako je imao upalu očiju, a ona ga je teško hendlala, plus radi se o starijem miceku (cca 10 godina), zamoljeni smo za pomoć.
Preuzeli smo dečka na skrb, kastrirali, provjerili krvnu sliku, usput ga testirali. S veseljem možemo napisati da je FIV/FeLV negativan, dobre krvne slike. Oči su puuuuno bolje, uške – vrhovi su dobili svoje od Sunca/hladnoće, no srećom reagirali smo svi na vrijeme.
Mohito traži dom, gdje će biti isključivo kućna maca, bez izlazaka van, jer bijele mace su ekstra osjetljive, a on je već “dobio svoje.” Iako izgleda ko mrgud, zapravo je toliko drag micek, tako da se nadamo da će dobit svoju priliku. ❤
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Dijelite našeg dečka.